Life

Cosmina Păsărin, ghinionistă în dragoste. Ce spune vedeta despre lipsa unui partener în viața ei

Cosmina Păsărin este încă singură. Vedeta TV nu a reușit să-și găsească un partener pe măsură, nici acum la cei 39 de ani. Ce spune despre această situație?
29.07.2022 | 13:07
Cosmina Pasarin ghinionista in dragoste Ce spune vedeta despre lipsa unui partener in viata ei
Cosmina Păsărin, dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cosmina Păsărin, noua prezentatoare de la ”Vorbește Lumea”, în locul Adelei Popescu, a făcut de curând dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Vedeta spune că este singură la cei 39 de ani.

De ce este singură Cosmina Păsărin

Cosmina Păsărin a mărturisit că nu iubește în prezent, deoarece vede totul cu alți ochi. Nu se plânge că nu are lângă ea un partener, dimpotrivă nici nu intenționează să-și facă o relație în viitorul apropiat, a mai precizat vedeta.

ADVERTISEMENT

Cosmina Păsărin vrea ca următorul bărbat cu care să formeze un cuplu să fie cu adevărat potrivit ei și să-i ofere o iubire ”sănătoasă”. Este convinsă că există oameni cu care își poate construi ceva stabil, dar și că momentan nu i-au apărut în cale.

”Reperele mele despre relații au trecut prin multe schimbări și nu am mai întâlnit de multă vreme persoane cu care să împărtășesc aceste păreri. Momentan nu sunt implicată într-o relație.

ADVERTISEMENT

Nici nu am de gând să mă implic până nu găsesc cu adevărat o persoană potrivită pentru mine. Deși mă aflu într-o perioadă în care cred mai mult decât oricând în puterea iubirii, nu mă grăbesc să intru într-o relație.

 (…) Nu am mai găsit oameni care sunt dispuși să-și facă adevărata muncă de care este nevoie pentru a construi acea relație sănătoasă și de calitate pe care eu mi-o doresc. Oamenii aceia cu care poți construi relații sănătoase și durabile există, doar că nu am ajuns eu încă la ei.”, a detaliat Cosmina Păsărin pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Deși este o persoană matură, Cosmina Păsărin consideră că are și acum lucruri de învățat în plan sentimental și că trebuie să mai treacă prin alte etape pentru a se redescoperi.

Totodată, prezentatoarea la de la Protv a punctat pentru sursa menționată că în momentul de față este o fire mai răbdătoare, iar pentru a ajunge la o astfel de stare a avut nevoie de timp.

ADVERTISEMENT

Cosmina Păsărin: ”Nu îmi plac legăturile complicate”

Cosmina Păsărin a mai dezvăluit și că nu este adepta aventurilor și că nu înțelege relațiile de trei sau patru luni și de ce unii oameni le consideră, de fapt, relații. Drept urmare, pentru că nu îi plac ”legăturile complicate” preferă să mai aștepte.

Cea mai cunoscută relație a Cosminei Păsărin a fost cea cu George Vintilă. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de doi ani. De altfel, nici George Vintilă nu pare prea norocos în dragoste. A mărturisit într-un podcast că a fost căsătorit în trecut, dar mariajul s-a destrămat.

ADVERTISEMENT
Tags: