Life

Cosmina și Alin de la Mireasa s-au căsătorit. Primele imagini de la marele eveniment

Cosmina și Alin de la Mireasa, sezonul 3, s-au căsătorit. Cei doi au postat, pe rețelele de socializare, primele imagini de la marele eveniment din viața lor.
20.08.2022 | 22:39
Alin Georgescu și Cosmina de la Mireasa s-au căsătorit. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Georgescu și Cosmina, doi foști concurenți de la Mireasa, sezonul 3, s-au căsătorit civil. Cei doi au postat imagini pe rețelele de socializare.

Cosmina și Alin de la Mireasa s-au căsătorit

Cosmina și Alin au format unul dintre cele mai apreciate cupluri ale sezonului 3 Mireasa, iar acum au decis să facă pasul cel mare în relația lor.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, cei doi au fost invitați în platoul emisiunii Acces Direct, acolo unde au declarat că își doresc să-și unească destinele înainte de a deveni părinți.

Pe parcursul sezonului 3 al show-ului matrimonial de la Antena 1, cei doi au avut de înfruntat mai multe obstacole. Cosmina nu s-a numărat de la început printre concurente și a intrat mai târziu în competiție.

ADVERTISEMENT

Cei doi au devenit un cuplu cu puțin timp înainte de finală. Cosmina și Alin au avut nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște, astfel că au decis să nu se căsătorească în cadrul show-ului.

Pe contul de Instagram, Cosmina a postat o imagine alături de proaspătul ei soț, ținând în mână certificatul de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Amândoi au ales ținute elegante pentru acest eveniment important din viața lor. Cosmina a purtat o rochie din material satinat, deschisă la culoare, iar Alin a optat pentru un costum alb.

Cosmina Alin Mireasa sezon 3
Cosmina și Alin de la Mireasa, sezonul 3, s-au căsătorit. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Când începe sezonul 6 Mireasa

S-a aflat  când va începe noul sezon al emisiunii Mireasa. Concurenții vor merge la Istanbul cu zece zile mai devreme, iar noua ediție se va filma spre finalul lunii august.

ADVERTISEMENT

Concurenții au pornit spre Istanbul pe 19 august 2022, conform unei postări de pe pagina de Instagram Viperele Vesele. Aceștia vor filma videoclipurile de prezentare în frumosul oraș de pe Bosfor.

Emisiunea ar urma să se difuzeze la Antena 1 începând cu finalul acestei luni, respectiv pe 29 august.

Sezonul 5 al reality show-ului a fost câștigat de Giovana și Sese, iar pe locul doi au ieșit Sabrina și Perneș.

ADVERTISEMENT
Tags: