Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Costel Gâlcă știe de ce Gigi Becali ia campionatul abia acum după 9 ani: „Nu el conduce tot la FCSB. Să ne gândim la aceste aspecte”

Costel Gâlcă a discutat despre un subiect sensibil, anume FCSB, fiind ultimul antrenor care a cucerit titlul cu formația lui Gigi Becali, în anul 2015, la 9 ani distanță.
13.04.2024 | 23:42
Costel Galca stie de ce Gigi Becali ia campionatul abia acum dupa 9 ani Nu el conduce tot la FCSB Sa ne gandim la aceste aspecte
Costel Gâlcă vorbește de IMPLICAREA lui Gigi Becali la FCSB și TITLUL din SuperLiga / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a discutat despre un subiect sensibil pentru FCSB. Fostul antrenor al FCSB-ului este ultimul care le-a adus bucuria titlului fanilor din suflarea roș-albastră, acum 9 ani!

Costel Gâlcă a discutat despre meritele lui Gigi Becali la titlu

Costel Gâlcă, cel care ar putea ajunge la Universitatea Craiova, a discutat deschis despre subiectul FCSB, unul sensibil pentru antrenor, care a plecat cu scandal de la club. Conform multor voci, antrenor a fost unul dintre puținii peste care Gigi Becali n-a reușit să se bage, fiind închis.

ADVERTISEMENT

În perioada mandatului lui Gâlcă, Gigi Becali se află în închisoare, iar acesta a avut un sezon bun, cucerind trei trofee. Gâlcă a discutat despre imixtiunea lui Becali la club la FANATIK SUPERLIGA, care poate fi văzută live pe website luni, marți și vineri, de la 10:30.

„Nu știu dacă conduce tot (n.r. Gigi Becali) pentru că nu face antrenamente cu echipa, sunt multe lucruri. Ei se implică zi de zi (n.r. Mihai Pintilii și Elias Charalambous), ei fac antrenamentele și aduc echipa într-o formă optimă la meci.

ADVERTISEMENT

E și meritul lor. Nu știu cât e meritul lor, dar sunt jucători buni, toți din lot sunt foarte buni ca valoare. Trebuie să pui pe cei mai buni, pe cei mai în formă la momentul respectiv.“, a spus Costel Gâlcă la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB, lot mic, dar competitiv

Costel Gâlcă a discutat și despre lotul restrâns al FCSB-ului, care utilizează frecvent aceeași jucători din cauza lotului mic. Antrenorul a nominalizat și câteva staruri ale FCSB-ului care au pus umărul decisiv la ecartul mare al liderului de acum. Printre cei enumerați este și Adrian Șut, lăudat de Costel Gâlcă și anterior.

ADVERTISEMENT

Să ne gândim că Olaru, are câțiva ani de experiență în prima ligă, Coman la fel. Sunt tineri ca Șut, care pentru mine e un viitor pentru echipa națională.

Au format o echipa bună. Au fost mult mai buni, mult mai constanți decât adversarii și au șanse mari de a câștiga campionatul. În general, cam se știe cine joacă. Pe parcursul unui campionat joacă cam aceeași 14-15.“, a mai spus antrenorul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, pol de putere în fotbalul românesc

Antrenorul a mai discutat și despre influența lui Gigi Becali asupra fotbalului românesc. Costel Gâlcă a spus că latifundiarul din Pipera crează condiții pentru antrenori, dar nu comentează ceea ce se întâmplă apoi.

„El (n.r. Gigi Becali) face un lucru foarte bun, înveștește și a fost constant mulți ani. A ajutat fotbalul românesc, numai că își pune banii și este de atâția ani în fotbalul românesc, cumpără din fotbalul românesc. În rest, nu comentez.

Au avut câțiva ani care au pierdut titlul în ultimele etape. FCSB invește foarte mult, ajută fotbalul românesc, crează condiții pentru antrenorul de acolo pentru a câștiga titlul.“, a adăugat Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a cucerit titlul cu FCSB.

Costel Gâlcă vorbește despre Gigi Becali

ADVERTISEMENT