Life

Costi Ioniță rupe tăcerea după ce a fost eliminat de la Survivor: „Am încercat să mă detașez”

26.01.2021 | 18:33
Costi Ionita rupe tacerea dupa ce a fost eliminat de la Survivor Am incercat sa ma detasez
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță a devenit cel de-al doilea faimos care a părăsit Survivor România, după Amna, iar eliminarea cântărețului și compozitorului a luat pe toată lumea prin surprindere.

Costi a făcut primele declarații după eliminarea sa și a explicat de ce a fost invizibil în acest concurs, fiind printre faimoșii care a reușit să se mențină pe marginea, trecând aproape neobservat chiar și de către colegii lui.

ADVERTISEMENT

Publicul i-a reproșat pe rețelele de socializare lui Costi că nu a fost foarte implicat în această competiție, iar în mare parte producătorul muzical le dă dreptate având o justificare comportamentul său absent din Dominicană.

Costi Ioniță, primele declarații după eliminarea de la Survivor România

„Ideea e în felul următor. E o experiență dură, nu e pentru oricine. Când stai cu mâncare aproape deloc, am ajuns să mâncăm dacă găseam o banană în pădure, o mâncam cu coajă.La modul ăsta se simte experiența. Dar nu este doar rău până la urmă.

ADVERTISEMENT

De aici poți să evoluezi foarte bine. La Exatlon le mai dădeau ceva de mâncare, la Survivor trebuia să îți cauți singur. Ceilalți puteau să prindă câte un pește, dar eu nu mă ating de așa ceva.

Dacă ar fi să fiu pus să dorm oriunde, nu mă mai sperie nimic. Sau nu mai avem mâncare 2-3 zile, e ok, sunt relaxat”, a declarat Costi Ioniță la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„A fost o experiență dură”

„Îți dă o oarecare încredere în tine. Dacă treci prin această experiență, crede-mă că ești tare. M-am dus să văd cum e. Nu doar că sunt într-o lume a mea, eu doar observam. Doar am încercat să mă detașez, să înțeleagă că sunt la SURVIVOR pentru o chestie. A fost o experiență dură, dar frumos, pe care o recomand celor care sunt slabi de înger și vor să își depășească limitele”, a completat faimosul.

Costi a fost la duel cu Roxana Nemeș în gala care a avut loc pe 24 ianuarie. Până acum, trei concurenți au plecat de la Survivor România: Lucian de la Războinici (nevoit să renunțe la concurs din cauza unei accidentări), Amna și Costi de la Faimoși.

ADVERTISEMENT