Life

Costin Craioveanu o acuză pe Mihaela Cernea de infidelitate: „N-am bătut în viața mea o femeie”. Gest uimitor în plină stradă

Costin Craioveanu o acuză pe soția sa, Mihaela Cernea, de infidelitate. Pictorul a făcut un gest uimitor în plină stradă, după ce cântăreața a cerut un ordin de restricție împotriva sa.
08.04.2022 | 12:15
Costin Craioveanu o acuza pe Mihaela Cernea de infidelitate Nam batut in viata mea o femeie Gest uimitor in plina strada
Costin Craioveanu o acuză pe Mihaela Cernea de infidelitate. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costin Craioveanu a postat un mesaj acid la adresa fostei partenere, Mihaela Cernea, care a depus recent actele de divorț, după 21 de ani de căsnicie. Acesta susține că nu a bătut-o niciodată și o acuză de infidelitate.

Costin Craioveanu o acuză pe Mihaela Cernea de infidelitate

Fostul partener al solistei s-a fotografiat cu o pictură afară și a acuzat-o subtil pe Mihaela Cernea de infidelitate. Pictorul a ținut să spună că niciodată nu și-a bătut soția.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că a încercat să ofere tot ce e mai bun pentru familie și că nu mai poate picta cu mâna dreaptă din cauza unei altercații petrecute în ianuarie, în fața sălii de fitness deținute de Mihaela Cernea.

„Salvator Mundi…new home…la 202 metri de casă…cum s-i dai, mă, iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă?

ADVERTISEMENT

Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, ne uităm pe Netflix, și am grijă de copii și de pisici și n-am bătut în viața mea o femeie…m-am bătut cu niște țărănuși din Sălăjean care mi-au rupt mâna să nu-i filmez…care aveau amante și n-am vrut să te las cu aia, cu așa vibrație joasă…

Justiția o să facă dreptate…că n-am mai pictat de 3 luni…având mâna dreaptă ruptă din umăr. Dumnezeul meu îmi va face dreptate…sau lor…P.S. Să ții minte că cel mai mișto bărbat din viața ta, Mihaela Craioveanu, a fost Costin Craioveanu…restul e populație.”, este mesajul lui Costin Craioveanu.

ADVERTISEMENT
Costin Craioveanu mesaj Mihaela Cernea
Costin Craioveanu, mesaj pentru Mihaela Cernea

Ulterior, fostul Mihaelei Cernea a șters mesajul postat în descrierea fotografiei. A lăsat doar „Salvator Mundi”, numele tabloului pe care l-a realizat.

Costin Craioveanu
Costin Craioveanu a șters mesajul acuzator la adresa fostei soții. Sursa foto: Instagram

Mihaela Cernea a depus actele de divorț în martie

Fosta solistă a trupei Class a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 din Capitală în luna martie. Soțul ei susține că a aflat din presă despre acest lucru.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Costin Craioveanu a condus sub influența alcoolului și a lovit mai multe mașini dintr-o parcare. După acest incident s-a aflat că Mihaela Cernea a obținut un ordin de restricție împotriva soțului său. Bărbatul a negat că ar fi fost agresiv cu partenera sa.

Costin Craioveanu a declarat, la momentul respectiv, că își iubește soția și nu-și dorește divorțul. Împreună au doi copii.

Tot în martie, la câteva zile după ce a negat că și-ar fi lovit soția, Costin Craioveanu i-a reproșat acesteia că face declarații false și că ignoră lucrurile bune pe care acesta le-a făcut pentru ea de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT