Fotbal international

Cota zilei de sâmbătă, 10 decembrie, la Campionatul Mondial: dramatism total în derby-ul sferturilor, Anglia – Franța?

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig generos dacă alegeți să mizați pe spectacol total în ultimul sfert de finală, derby-ul Anglia - Franța.
09.12.2022 | 16:55
Cota zilei de sambata 10 decembrie la Campionatul Mondial dramatism total in derbyul sferturilor Anglia  Franta
Cota zilei de sâmbătă, 10 decembrie, la Campionatul Mondial: dramatism total în derby-ul sferturilor, Anglia - Franța? FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 21:00, este programat și ultimul sfert de finală de la Cupa Mondială. Vicecampioana europeană, Anglia, dă piept cu campioana en-titre, Franța.

Anglia – Franța, derby-ul sferturilor de finală de la Campionatul Mondial

Derby-ul din această fază a competiției se va disputa la Al Khor, pe arena Al Bayt Stadium, și a fi condus la centru de arbitrul brazilian Wilton Sampaio. Cele două reprezentative nu s-au mai întâlnit din anul 2017, într-un amical la Saint-Denis, câștigat de „cocoșul galic” cu 3-2.

ADVERTISEMENT

În Qatar, atât Franța, cât și Anglia s-au dovedit a fi niște forțe, după cum arată și parcursul lor până în sferturi. În grupe, naționala lui Didier Deschamps și-a asigurat prezența în optimi după primele două meciuri, când le-a învins pe Australia, scor 4-1, și pe Danemarca, scor 2-1.

Campioana mondială în exercițiu a pierdut însă în ultima etapă, cu Tunisia, scor 0-1, rezultat care nu a împiedicat-o să termine însă pe locul 1 în Grupa D. A urmat apoi meciul din optimi, unde Polonia n-a avut nicio șansă, iar „cocoșii” au câștigat cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Pentru poarta apărată de Pickford, principalul pericol va fi nimeni altul decât Kylian Mbappe. Superstarul lui PSG este golgheterul la zi al Campionatului Mondial, cu cinci reușite, și are mari șanse să înscrie din nou. Unibet oferă o cotă extrem de atractivă – 6,25, pentru varianta „Kylian Mbappe înscrie primul gol al meciului Anglia – Franța”.

Deținătoarea trofeului, favorită la calificare

La fel precum francezii, englezii au început și ei turneul în forță. Anglia a câștigat cu 6-2 meciul cu Iran, dar apoi s-au stins și nu au reușit decât două remize nule, cu Statele Unite ale Americii și cu Țara Galilor. „Cei trei lei” și-au revenit în optimi, acolo unde au dat peste „Leii din Teranga”, senegalezii, pe care i-au învins cu 3-0.

ADVERTISEMENT

Poate și din cauza acestui parcurs ceva mai oscilant al britanicilor, Franța este echipa văzută cu șanse mai mari la calificarea în „careul de ași” de la World Cup 2022. Unibet oferă o cotă de 1,72 pronosticului „Franța merge mai departe”.

Indiferent de rezultat, în mod normal ar trebui să avem o partidă, spectaculoasă, având în vedere că ambele selecționate sunt ofensive și le place să atace. Doi dintre cei mai buni englezi de la acest Campionat Mondial sunt Marcus Rashford și Bukayo Saka, ambii cu câte trei reușite.

ADVERTISEMENT

După cum ați văzut anterior, de câte ori a înscris la CM 2022, Anglia a făcut-o de minim trei ori. Așadar, pentru un astfel de pariu și împotriva Franței, „peste 2,5 goluri”, Unibet vine cu o cotă de 7,50.


  • 1,83 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „ambele marchează” la Anglia – Franța. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT