Sport

Cotele la câștigarea trofeului UEFA Champions League după stabilirea semifinalelor. Real Madrid nu este favorită

Cum arată cotele la câștigarea trofeului UEFA Champions League după ce s-au stabilit meciurile din semifinale. Real Madrid nu este principala favorită.
20.04.2023 | 10:24
Cotele la castigarea trofeului UEFA Champions League dupa stabilirea semifinalelor Real Madrid nu este favorita
Cotele la câștigarea trofeului UEFA Champions League. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Miercuri seară s-au încheiat ultimele dueluri din returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Manchester City, Real Madrid, AC Milan și Inter sunt echipele care au acces în penultimul act al competiției. Cum arată cotele după ce s-au stabilit partidele din semifinale.

Cotele pentru câștigarea trofeului UEFA Champions League

Real Madrid – Manchester City și AC Milan – Inter sunt meciurile care se dispută pentru un loc în marea finală care va avea loc pe 10 iunie, la Istanbul. Pe 9 și 10 mai vor avea loc partidele tur, în timp ce o săptămână mai târziu se va desfășura returul.

ADVERTISEMENT

AC Milan este ultima cotată la câștigarea trofeului UEFA Champions League. Echipa antrenată de Stefano Pioli a trecut în sferturi de compatrioții de la Napoli, scor 2-1 la general. În careul de ași al competiției, „rossonerii” vor înfrunta, de asemenea, o echipă din Serie A, Inter.

După o pauză de 18 ani, Derby della Madonnina se joacă din nou în Champions League. În aprilie 2005, AC Milan reușea să treacă de Inter în sferturi după o dublă victorie, scor 5-0 la general. Echipa la care evoluează Ciprian Tătărușanu are o cotă de 8.50 la câștigarea trofeului. De cealaltă parte, Inter a fost cotată cu 8.00 pentru ridicarea celui mai râvnit trofeu inter-cluburi din Europa.

ADVERTISEMENT

Cum arată cotele la câștigare trofeului UEFA Champions League. Manchester City, principala favorită

Capul de afiș al semifinalelor îl reprezintă duelul dintre Manchester City și Real Madrid. „Cetățenii” au trecut de Bayern Munchen în sferturi, în timp ce campioana Europei a trimis-o „acasă” pe Chelsea. Grație perioadei fulminante, bookmakerii au cotat-o cu 1.70 pe Manchester City la câștigarea trofeului.

Astfel, formația antrenată de Pep Guardiola este princpala favorită la câștigarea competiției. Următoarea pe listă este Real Madrid. Echipa lui Carlo Ancelotti a primit o cotă de 4.00 la ridicarea trofeului. În drumul spre semifinale, Real Madrid a trecut în fazele eliminatorii de Liverpool și Chelsea.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, pentru un loc în careul de ași, Manchester City a învins RB Leipzig și Bayern Munchen. Cele două echipe reeditează semifinalele din sezonul trecut. Manchester City s-a impus pe teren propriu în prima manșă, scor 4-3 într-un meci arbitrat de Istvan Kovacs, însă calificarea a fost câștigată de Real Madrid după meciul retur. Madrilenii s-au impus cu 2-1 în timpul regulamentar, iar Benzema a dat lovitura în minutul 95 din penalty.

Pep Guardiola nu are liniște după calificarea lui Manchester City în semifinalele UEFA Champions League: „Echipa este epuizată”

Este al treilea an la rând pentru Manchester City în care se califică în semifinalele Ligii Campionilor. Formația de pe Etihad Stadium duce o luptă aprigă și în Premier League cu Arsenal pentru titlu. Pep Guardiola a mărturisit că echipa este extrem de obosită în condițiile în care sâmbătă, Manchester City joacă împotriva lui Sheffield Utd în semifinalele Cupei Angliei.

ADVERTISEMENT

„Trei ani la rând în semifinalele Champions League…Suntem o echipă bună, suntem din nou în semifinale. Am jucat împotriva unei echipe incredibile. Ne-am chinuit în prima repriză. Upamecano a rupt liniile în flancul nostru stâng și ne-am chinuit cu Kingsley Coman. 

Am avut noroc că, înaintea penalty-ului pe care l-am ratat, cei de la Bayern au avut doar una sau două ocazii de gol. Se putea întâmpla orice, dar ne-am apărat foarte bine, iar a doua repriză a fost mult mai bună. 

Finalizarea lui Erling (n.r. – de la golul lui City) a fost foarte bună. Este foarte tânăr, jucătorii simt ce înseamnă să joci în această competiție, vor să o facă foarte bine, iar presiunea este mare. Echipa este epuizată și nu știu cum vom reuși să ne recuperăm pentru jocul contra celor de la Sheffield United. Va fi foarte dificil”, a declarat Pep Guardiola, conform BBC.

ADVERTISEMENT