ADVERTISEMENT
Fotbal international

Coutinho, tot mai aproape de Anglia. Brazilianul se desparte de Bayern după finala Ligii Campionilor

Autor: Gabriela Gheorghe | 21.08.2020 | 16:25
Coutinho, tot mai aproape de Anglia. Brazilianul se desparte de Bayern după finala Ligii Campionilor
14 December 2019, Bavaria, Munich: Bayern Munich's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen at the Allianz Arena. Photo: Matthias Balk/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.

Philippe Coutinho a discutat despre ce va urma pentru el în perioada următoare, fiind  foarte probabil să plece de la Barcelona. Jucătorul este concentrat pe ultimul act al Ligii Campionilor dintre echipa sa și PSG. Presa a scris că brazilianul ar putea ajunge la Arsenal, dar fotbalistul a zis că va decide săptămâna viitoare, când va ajunge la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Bayern crede că finala Ligii Campionilor este o oportunitatea unică în cariera unui fotbalist: ”Mintea  mea este cu gândul doar la Champions League. Este o oportunitate unică pentru noi și sunt foarte fericit să fiu în finală. Nu mă gândesc acum la viitor, o voi face după finală”.

Brazilianul a declarat că nu a vorbit cu Neymar în ultimul timp, dar a avut cuvinte de laudă la adresa colegului său din națională care va fi oponentul lui în finală: ”Nu am vorbit cu Neymar din cauza meciului. Fiecare suntem concentrați pe echipele noastre. Toată lumea știe ce jucător e Neymar, nu trebuie să o mai spun și eu. PSG e o echipă foarte puternică, mai ales în atac, dar are și o defensivă solidă. Va fi un meci mare, o finală deosebită.”

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Coutinho îl vede înapoi în Anglia

Arsenal este echipa la care ar putea ajunge brazilianul. Antrenorul ”tunarilor” îl vrea pe Coutinho la echipa sa, dar după aducerea lui William nu a mai insistat atât de mult pentru jucătorul Barcelonei.

Agentul jucătorului spune că prima ligă engleză este cea mai probabilă destinație pentru fotbalistul care a evoluat foarte bine pentru Liverpool.

ADVERTISEMENT

”Bineînțeles că Premier League poate fi o variantă pentru el. S-a simțit foarte bine acolo și i-ar plăcea să se întoarcă. Orice este posibil, cred eu.

Totul depinde de cum se vor înțelege cei de la Barcelona cu echipele din Premier League la bani. Situația actuală a afectat bugetele cluburilor, iar acum fiecare echipă are o abordare diferită. Cred că sumele de transfer nu mai pot fi cele de dinainte”, a spus Kia Joorabchian, agentul brazilianului.

ADVERTISEMENT

Coutinho a ajuns la catalani de la Liverpool în 2018. Evoluția sa nu i-a mulțumit pe spanioli, care l-au împrumutat la Bayern Munchen. Jucătorul va evolua ultima dată pentru nemți în finala Champions League, iar apoi va trebui să revină în Spania.

Înțelegerea brazilianului cu Barca expiră în 2023, dar sunt șanse mari ca el să părăsească echipa catalană în următoarele săptămâni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!