Fotbal international

Coutinho, tot mai aproape de Anglia. Brazilianul se desparte de Bayern după finala Ligii Campionilor

21.08.2020 | 16:25
Coutinho tot mai aproape de Anglia Brazilianul se desparte de Bayern dupa finala Ligii Campionilor
ADVERTISEMENT

Philippe Coutinho a discutat despre ce va urma pentru el în perioada următoare, fiind  foarte probabil să plece de la Barcelona. Jucătorul este concentrat pe ultimul act al Ligii Campionilor dintre echipa sa și PSG. Presa a scris că brazilianul ar putea ajunge la Arsenal, dar fotbalistul a zis că va decide săptămâna viitoare, când va ajunge la Barcelona.

Jucătorul lui Bayern crede că finala Ligii Campionilor este o oportunitatea unică în cariera unui fotbalist: ”Mintea  mea este cu gândul doar la Champions League. Este o oportunitate unică pentru noi și sunt foarte fericit să fiu în finală. Nu mă gândesc acum la viitor, o voi face după finală”.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a declarat că nu a vorbit cu Neymar în ultimul timp, dar a avut cuvinte de laudă la adresa colegului său din națională care va fi oponentul lui în finală: ”Nu am vorbit cu Neymar din cauza meciului. Fiecare suntem concentrați pe echipele noastre. Toată lumea știe ce jucător e Neymar, nu trebuie să o mai spun și eu. PSG e o echipă foarte puternică, mai ales în atac, dar are și o defensivă solidă. Va fi un meci mare, o finală deosebită.”

Impresarul lui Coutinho îl vede înapoi în Anglia

Arsenal este echipa la care ar putea ajunge brazilianul. Antrenorul ”tunarilor” îl vrea pe Coutinho la echipa sa, dar după aducerea lui William nu a mai insistat atât de mult pentru jucătorul Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Agentul jucătorului spune că prima ligă engleză este cea mai probabilă destinație pentru fotbalistul care a evoluat foarte bine pentru Liverpool.

”Bineînțeles că Premier League poate fi o variantă pentru el. S-a simțit foarte bine acolo și i-ar plăcea să se întoarcă. Orice este posibil, cred eu.

ADVERTISEMENT

Totul depinde de cum se vor înțelege cei de la Barcelona cu echipele din Premier League la bani. Situația actuală a afectat bugetele cluburilor, iar acum fiecare echipă are o abordare diferită. Cred că sumele de transfer nu mai pot fi cele de dinainte”, a spus Kia Joorabchian, agentul brazilianului.

Coutinho a ajuns la catalani de la Liverpool în 2018. Evoluția sa nu i-a mulțumit pe spanioli, care l-au împrumutat la Bayern Munchen. Jucătorul va evolua ultima dată pentru nemți în finala Champions League, iar apoi va trebui să revină în Spania.

ADVERTISEMENT

Înțelegerea brazilianului cu Barca expiră în 2023, dar sunt șanse mari ca el să părăsească echipa catalană în următoarele săptămâni.

ADVERTISEMENT