Life

Cove, adevărul după ce s-a spus că a părăsit Vorbește lumea din cauza Adelei Popescu: “Ne aruncam tot felul de replici”

Cove, adevărul după ce s-a spus că a plecat de la Vorbește lumea din cauza Adelei Popescu. Care era relația dintre cei doi?
27.10.2023 | 15:06
Cove adevarul dupa ce sa spus ca a parasit Vorbeste lumea din cauza Adelei Popescu Ne aruncam tot felul de replici
Adela Popescu și Cove au prezentat Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram, Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce au existat zvonuri cum că ar fi plecat de la Vorbește lumea din cauza Adelei Popescu, Cove a spus adevărul despre cum se înțelegeau cei doi. Amândoi erau foarte îndrăgiți de telespectatori.

Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a părăsit Vorbește lumea din cauza ei

Până în 2021, Adela Popescu și Cove au prezentat împreună Vorbește lumea, la Pro TV. Soția lui Radu Vâlcan a avut mici pauze atunci când era în concediu de maternitate. De anul trecut, emisiunea este prezentată de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

Acum doi ani, Cove a renunțat la Pro TV și a plecat la Prima TV. În perioada în care era prezentator alături de Adela Popescu, cei doi mai aveau mici “înțepături”, dând de înțeles că ar exista tensiuni între ei.

Astfel, unii internauți au fost de părere că acest lucru l-a determinat pe Cove să plece de la Vorbește lumea. În cadrul unui interviu, Gabriel Coveșanu, pe numele său real, a spus că lucrurile au stat cu totul altfel.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a spus să el și Adela Popescu erau amândoi artiști, motiv pentru care reușeau să improvizeze diverse replici la TV. Cove crede că tocmai acest lucru a contribuit la succesul emisiunii.

“Nu, nu are nicio legătură asta (nr. plecarea sa de la Vorbește lumea). Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre.

ADVERTISEMENT

Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de asta a avut și succes, că lumea de asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii”, a declarat Cove pentru Playtech Știri.

Cove a făcut parte din echipa Andreei Marin

La începutul anilor 2000, Cove făcea parte din echipa emisiunii Surprize, surprize, prezentată de Andreea Marin. Prezentatorul a spus că nu au existat tensiuni între ei și că amândoi se implicau foarte mult în emisiune.

ADVERTISEMENT

“Nu au existat tensiuni între noi, ne doream același lucru. Am încercat amândoi să fim din ce în ce mai buni în fiecare zi. Voiam să fie totul și mai bine. Cumva ne împărțeam rolurile, ea era organizată și strictă și pe mine mă lăsa în zona asta de improvizație”, a spus prezentatorul, potrivit Playtech.

ADVERTISEMENT