Life

Cove rupe tăcerea! Adevărul despre relația cu Andreea Marin: “Am fost anesteziat”

Cove, asistentul Andreei Marin la emisiune Surprize, Surprize, rupe tăcerea și ne spune care a fost și este relația lui cu celebra fostă prezentatoare.
08.02.2024 | 11:00
Cove rupe tacerea Adevarul despre relatia cu Andreea Marin Am fost anesteziat
Cove, dezvăluiri despre Andreea Marin. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriel Coveșeanu își aduce aminte de perioada petrecută alături de Andreea Marin la celebra emisiune Surprize, Surprize. Aflăm ce a învățat de la Zână și care este, azi, relația dintre cei doi.

Cove, dezvăluiri din perioada Andreea Marin

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Gabriel Coveșeanu își aduce aminte de perioada când era asistentul Andreei Marin la producția Surprize, Surprize. Aflăm detalii din culisele emisiunii și cât de emoționat a fost la primul contact cu camera. Cove ne spune cum și-a cunoscut actuala soție, pe Florentina și în ce relații a rămas cu Maria Movileanu, mama fiului său Bogdan.

ADVERTISEMENT

Cove: “Ma bucur să o numesc prietena mea”

Ani de zile ai lucrat cu inegalabila Andreea Marin. Cât de profesionistă, de tipicară este?

Andreea Marin cred că e definiția profesionalismului în televiziune. Nimic nu o prinde nepregătită, se documentează înainte de orice apariție TV. La Surprize, Surprize era liantul echipei și am învățat enorm de la ea. M-a bucur să o numesc prietena mea chiar dacă anii au trecut și, profesional, drumurile nu ni s-au mai intersectat.

Îți mai aduci aminte o întâmplare haioasă sau nu prea, de la filmări?

-Off, sunt multe. Cel mai frumos a fost când echipa de la TVR a complotat împotriva mea, trebuia să fac interviu cu cel ce urma să preia rolul meu. Eram în sală, mi-au spus în cască cine e, m-am dus să vorbesc cu el, l-am felicitat și el, cu zâmbetul pe buze, mi-a adresat mie felicitările. Nu înțelegeam ce se întâmplă și apoi am aflat că era o surpriză pentru mine, eu eram cel ales, de fapt.

ADVERTISEMENT

Prima emisie de Surprize, Surprize: “Eram anesteziat”

Dar de prima emisie îți mai aduci aminte, emoții, vreo bâlbă memorabilă?

-Sincer, eram anesteziat de emoții. Însă, sunt actor și am învățat să le controlez și să nu le las să mă domine. Îmi amintesc doar că a trecut foarte repede prima emisie.

De ani de zile ești ‘pe sticlă’. A existat vreun moment în care ai fost atât de dezamăgit profesional încât ai vrut să renunți?

ADVERTISEMENT

-Nu! E o lume fascinantă, am lucrat cu oameni super profesioniști, m-am bucurat de aprecierea telespectatorilor. Cum să nu îți placă așa ceva?

Amintirile copilăriei: “Nu i-am lăsat pe ai noștri să se plictisească deloc”

Cum te înțelegeai, în copilărie, cu sora ta Mihaela? Vă iubeați, vă mai băteați?

-Eu am fost un copil așa, mai năstrușnic. Așa că eram mereu de vină pentru câte ceva. Mihaela era studioasa și cumințenia familiei. Ne-am înțeles foarte bine în copilărie și nu i-am lăsat pe ai noștri să se plictisească deloc.

ADVERTISEMENT

Știu că aveai o responsabilitate mare, să ți iei sora de la grădiniță. Ai întârziat vreodată? 

-Nu! Nu aveam curaj să fac așa greșeală. Îți dai seama ce pățeam acasă dacă făceam așa ceva? Plus că sunt destul de responsabil și cu asta nu e de glumit.

Cine făcea toate trăsnăile și cine trăgea ponoasele?

-Eu le făceam, eu le trageam.

Cove are doi băieți de care e foarte mândru

Cum este tăticul Cove? Ai doi băieți minunați. Care sunt activitățile voastre preferate?

-Cred că e cel mai frumos sentiment din lume. Băieții mei sunt copii cuminți și cu bun simt, așa că nu avem lupte prea mari. Cu Bogdan petrec mai puțin timp de când s-a mutat în Spania, dar recuperăm de câte ori vine cu ieșiri, ca băieții, în oraș. În plus, există FaceTime și asta e de mare ajutor când mai repetă sau pregătește o piesă nouă, că îl pot vedea și îndruma. Cu Răzvan e foarte funny. Mergem pe stadion, e pasionat de fotbal. Mergem la grădiniță, facem multe lucruri împreună

De câte ori te vezi cu Bogdan acum?

-Ne vedem în vacanțe. Și vorbim zilnic la telefon. Avem o legătură foarte strânsă, în ciuda distanței dintre noi.

Cove vorbește despre divorțul de Maria Movileanu

Ai fost însurat cu Maria Movileanu, de care ai divorțat. Ce greșeală nu ai mai repeta acum, după acea experiență?

-Nu cred că putem vorbi de greșeli de nerepetat. În plus, se spune că un om inteligent învață din greșelile lui. Am petrecut ani frumoși împreună și avem un băiat de nota 10. Asta e tot ce contează.

Ce trebuie să existe și ce nu ca o căsătorie să funcționeze?

-Iubire, pasiune, respect și, mai ales, comunicare. La căsnicii este de muncă continuu. Viața de zi cu zi, copii, educația lor, toate aceste își pun amprenta. Însă, când clădești un destin cu un om, o faci asumat, cu responsabilitate și cu iubire.

Cove este la a doua căsătorie: “Nu am sărit etape”

Îți mai aduci aminte cum ai cunoscut-o pe Florentina? Care a fost primul gând care ți-a trecut prin cap atunci când ai văzut-o?

-O femeie frumoasă și cultivată. Ne-am cunoscut treptat, ne-am dat timp să ne descoperim, am devenit buni prieteni și apoi ne-am căsătorit. Nu am sărit etape și asta ne-a sudat ca și cuplu.

Cum reușiți să aplanați conflictele, inerente într-o familie? Cine cedează primul?

Soția mea este o femeie echilibrată și nu prea avem dispute. Când apar, însă, vorbim. Punem totul pe tapet, vedem ce nu merge, cum reparăm și trecem la treabă.

Cum e soțul Cove? Speli, gătești, dai cu aspiratorul?

-Fac de toate. Nu am nicio reținere în a mă implica în casă. Bine, nu spăl.  Că avem mașină de spălat.  Însă mă relaxează să stau în bucătărie și să știi că nici nu aspiratorul nu e așa, vreo greutate.

Îți place să gătești?

-Nu vă imaginați că sunt chef. Fac o omletă, cartofi prăjiți, mai gătesc și paste sau o pizza. Dar nu mă apuc de rață de varză sau quiche Lorraine.

“Nu prea am dat de greu, sincer să fiu”

Care a fost cel mai greu moment din viața ta? Ce s-a întâmplat, ce ai simțit?

-Nu prea am dat de greu, sincer să fiu. Poate și firea mea optimistă m-a ajutat. Atunci când am pierdut pe cineva foarte drag, ăla cred că a fost cel mai dificil moment de până acum al vieții mele.

Ce nu știe lumea despre ține și ai vrea să spui azi?

-Fac teatru, pregătesc proiecte noi la Prima TV, mă ocup de copii, ies la cină cu soția. Știu, sunt un pic cam plictisitor. Dar așa îmi place cotidianul ăsta, nu l-aș da pe altceva.

A existat vreun moment în viață când celebritatea ți s-a ‘urcat’ la cap?

-Sper că nu. Bunii mei care mă mai opresc pe stradă pentru o poză îmi spun că sunt același om. Iar eu îi cred pe cuvânt.

Ce planuri și proiecte ai pentru 2024?

-Să facem spectacole frumoase la teatrul Ion creangă. Să  fac proiecte frumoase la Prima TV. Să petrec timp de calitate cu Bogdan, Răzvan și Florentina. Să mă bucur de vacanță în 2, 4 sau mai mulți. Dar cel mai îndrăzneț plan e să ne păstrăm toți sănătoși și cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT