Sport

Cozmin Gușă, despre arestarea lui Gică Popescu: „A crezut că îl va ajuta asocierea cu Ponta. Aia l-a curățat!”

Cozmin Gușă a vorbit despre arestarea lui Gică Popescu din „Dosarul Transferurilor”.
20.10.2021 | 21:28
Cozmin Gusa despre arestarea lui Gica Popescu A crezut ca il va ajuta asocierea cu Ponta Aia la curatat
ADVERTISEMENT

Președintele Federației Române de Judo a explicat că asocierea „Baciului” cu Victor Ponta în campania pentru șefia FRF-ului l-a afectat mult, ajungând la închisoare.

Cozmin Gușă consideră că arestarea lui Gică Popescu a fost „cea mai mare porcărie făcută de justiția română”.

ADVERTISEMENT

Cozmin Gușă spune că asocierea lui Gică Popescu cu Victor Ponta a dus la arestarea sa

Cozmin Gușă a vorbit despre asocierea lui Gică Popescu cu Victor Ponta în campania pentru șefia FRF-ului, fiind de părere că această prietenie i-a adus arestarea.

A fost cea mai mare porcărie din justiția românească, se putea discuta cu Gică să se retragă. A fost o regie, din păcate, Gică a crezut că asocierea cu Ponta îl va ajuta, dar aia l-a curățat de fapt.

ADVERTISEMENT

Trebuia să se delimiteze de Ponta, care mai mult a încurcat decât a ajutat. Dragnea a jucat împotriva lui Gică, cum a fost și cu Lupescu, pe care l-a păcălit că îl va ajuta”, a declarat Cozmin Gușă în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, de la gsp.ro.

Cozmin Gușă l-a descris și pe Neluțu Varga: „A greșit că a intrat în fotbal! Mutu trebuia să fie antrenor”

Cozmin Gușă a continuat și l-a descris și pe Neluțu Varga, cum nu îl știe multă lume, spunând că este religios ca Gigi Becali, dar că a greșit atunci când a intrat în fotbal: Cel mai mult regret că Neluțu Varga s-a simțit intimidat și l-a luat pe Edi Iordănescu în locul lui Adi Mutu.

ADVERTISEMENT

Dacă Neluțu Varga nu s-ar fi lăsat intimidat, venea Adi Mutu la Cluj. Edi Iordănescu a venit pe un mandat scurt asumat la CFR”.

„Cu Varga sunt amic, nu prea a nimerit-o cu întoarcerea cu Dan Petrescu, dar când faci pași înapoi după o despărțire urâtă, nu cred că se poate să iasă o treabă bună.

ADVERTISEMENT

Varga e foarte calculat, un om bun, un om foarte credincios, dacă nu e sub presiune. Fotbalul a venit ca un drog pentru el, nu cred că avea nevoie de așa ceva.

Acolo e agitația lui și atunci nu mai este un om calculat, ca Gigi pe vremuri. E mai religios ca Gigi din timpurile în care era agitat și el. Neluțu chiar se duce înainte de fiecare meci la duhovnicul său.

Cu Gigi n-am mai vorbit demult, aș fi curios ce mai face, nu sunt în nicio relație cu el. Temporar s-a retras, dar nu va rezista. E drogul lui fotbalul, ca la Neluțu Varga”, a mai spus Cozmin Gușă.

ADVERTISEMENT