Life

CRBL și Radu Țibulcă de la Te cunosc de undeva au dat de gol Antena 1! Ce nu s-a difuzat pe post

CRBL și Radu Țibulcă au dat de gol Antena ! Concurenții de la Te cunosc de undeva au dezvăluit ce se va difuza în următoarele ediții.
22.04.2023 | 12:37
CRBL si Radu Tibulca de la Te cunosc de undeva au dat de gol Antena 1 Ce nu sa difuzat pe post
CRBL și Radu Țibulcă, concurenți la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL și Radu Țibulcă, doi dintre concurenții de la Te cunosc de undeva, au dat de gol Antena 1! Băieții au dezvăluit ce urmează să apară pe micile ecrane, imagini pe care postul de televiziune încearcă să le țină ascunse.

CRBL și Radu Țibulcă, dezvăluiri despre Te cunosc de undeva. Ce va difuza Antena 1 în următoarele ediții

Cântărețul și actorul au oferit niște spoilere fanilor lor, în cadrul unui live pe care aceștia l-au realizat pe YouTube. Aceștia au spus că una dintre echipe va face cu adevărat istorie în acest show al transformărilor și o altă pereche va greși cântarea de la cap la coadă.

ADVERTISEMENT

„Nu s-a dat la televizor când pe Sanfira îl învăța Juno să fie Juno. A fost în gala asta. Nu s-a dat toată. Când nouă ne-a picat minunăția asta cu Cher, lui și nevestei i-au căzut Smiley și Juno”, a declarat Radu Țibulcă pe YouTube.

„Vă dau un hint: Valentin Sanfira o să se supere foarte tare într-o gală următoare! Hai să dăm spoilere”, a completat Țibulcă, activându-se și mai mult pe live.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat, una dintre echipe va scrie istorie. Și, stai, altă echipă o să greșească toată cântarea. O să vedeți voi, cine, ce, cum. Asta e, când nu-ți iese, nu-ți iese”, a dezvăluit CRBL.

CRBL, confundat cu Cabral pe stradă

CRBL și Țibulcă au citit și comentariile pe care le primeau de la internauți, iar aceștia i-au rugat pe fani să nu îi voteze pe Radu Bucălae și Adda, ci să le dea votul lor.

ADVERTISEMENT

Doi dintre artiștii de la noi care urmează să fie imitați de una dintre perechi sunt, potrivit dezvăluirilor făcute de concurenți, Connect-R și Raluka. Dincolo de Te cunosc de undeva, cei doi băieți au început să povestească și câteva întâmplări amuzante de care s-au lovit de când au devenit vedete.

CRBL a fost confundat, la un moment dat, pe stradă cu Cabral, ba chiar cineva i-a cerut un autograf crezând că este prezentatorul de la PRO TV. „Am fost la o pomenire la niște prieteni de familie. Și mi-a zis doamna, văduva, cum ar veni, foarte simpatică: Sunteți foarte simpatici și tu, și Cabral! Abia aștept să mă duc undeva și să mă strige lumea: Bucălaeee!”, a spus Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT