Sport

Credeți că Simona Halep s-a dopat intenționat? Gigi Becali, răspuns uluitor!

Gigi Becali este la curent cu situația Simonei Halep. Patronul FCSB-ului nu o consideră vinovată pentru scandalul de dopaj în care este implicată. Staff-ul este vinovat pentru administrarea substanței interzise.
25.09.2023 | 23:03
Credeti ca Simona Halep sa dopat intentionat Gigi Becali raspuns uluitor
“Credeti ca Simona Halep S-A DOPAT INTENTIONAT” Cum a RASPUNS Gigi Becali. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cazul Simonei Halep a zguduit România din temelii. Fostul număr 1 mondial a primit 4 ani de suspendare pentru consumul de substanțe interzise. Halep s-a declarat nevinovata în urma acuzațiilor și este hotărâtă să lupte până la capăt pentru a-și repara imaginea în tenisul mondia.

Becali o vede pe Halep nevinovată

“Nu o cred pe ea în stare, nu pe ea. E vorba despre ce i-au dat ăia. Ea a avut încredere. I-au dat ăia și gata, ce mare lucru. Ce TAS, despre ce vorbim. Păi dacă i-au dat ăia, ce vină are ea? Ea are vină că nu trebuia să aibe încredere. 

ADVERTISEMENT

E vorba despre cum își alegi oamenii. A avut prea mare încredere, înțelegi? Bine nu ai ce să faci, pentru că în oameni, în staff, ai încredere. Și tot staff-ul încearcă tot felul de șmecherii. Crezi că doar ei? toți fac. 

Numai că ăia au fost mai deștepți și au folosit substanțe pe care nu le verifică. Sau cu 3 zile înainte, dispar din corp. Toată lumea face, nu? Toată lume aface asta, mai ales în competițiile mari, acolo unde sunt mulți bani și e miza mare”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Halep a primit 4 ani de suspendare

Simona Halep este acuzată de faptul că a folost Roxadustat pentru a-și îmbunătăți performanțele sportive în cadrul turneului US Open din din 2022. De atunci, Halep duce o luptă nesfârșită cu autoritățile pentru a își demonstra nevinovăția. Patru ani de suspendare a primit Simona în acest scandal.

“Doar că au oameni pregătiți, specialiști și nu poți să prinzi doppingul. Asta e șmecheria, substanțe care nu ies în sânge. Îl ia acum și în 48 de ore dispar. Sunt fel de fel, iar oamenii s-au specializat. Păi tu nu vezi că stăm aici și ne văd din America?

ADVERTISEMENT

Bagi canalul și vezi meciul. Ce să faci acum? Asta e tehnologia, știința, nenorociri mari. Mai ales unde sunt mulți bani. Tenis mulți bani, în fotbal la fel, mulți bani. Inventează tot felul de lucruri. Păi de ce nu putem să ne batem cu ei?

Iau toți tot felul de substanțe, nu droguri, substanțe care cresc capacitatea de efort, inima, dilatația vaselor, sunt multe. Sunt multe care nu sunt droguri și care folosesc dilatația vaselor. Ce înseamnă dilatație? Curge sângele mult. Sânge mult, putere multă. Ce fac ăștia acum”, a completat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se difuzează de la 10:30, în fiecare luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO. Emisiunea este live și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali despre scandalul Halep

ADVERTISEMENT