Sport

”Te-ai gândit că Halep s-a dopat?” Dragomir vine cu o replică genială

Dumitru Dragomir a comentat la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ suspendarea de 4 ani primită de Simona Halep și continuă să creadă că nu a fost dopaj intenționat.
16.09.2023 | 13:53
Teai gandit ca Halep sa dopat Dragomir vine cu o replica geniala
Dumitru Dragomir a comentat la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ suspendarea de 4 ani primită de Simona Halep și continuă să creadă că nu a fost dopaj intenționat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a primit o suspendare extrem de severă din partea tribunalului de la Londra, însă campioana noastră e decisă să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

Dumitru Dragomir nu crede că Halep s-a dopat cu bună știință

În cea mai recentă ediție a emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit din nou despre un sabotaj în cazul de dopaj al Simonei Halep și este de părere că sportiva a căzut pradă unor oameni care au vrut să profite de pe urma ei.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am gândit vreodată că Halep s-a dopat, nu-mi bag în cap așa ceva. Nu vreau să-mi inoculez chestia asta, nu cred. Nu că ar fi dezamăgirea, dar înseamnă că s-a înconjurat de niște non-valori, de oameni cărora le-a plăcut numai banul și scoată din ea o făcătoare de bani.

Am încredere, este o doamnă, va rămâne o doamnă a tenisului românesc cu performanțe neîntâlnite până acum la tenisul feminin, că la masculin l-am avut pe nebunaticul de Ilie (n.r. – Ilie Năstase). Și Ilie, și ea, genii.

ADVERTISEMENT

Hai mă, mai lăsați-mă cu rușinea asta. Rămâi rușinos cu 40.000.000 de euro. Patru ani e mult. Hai să terminăm, pentru mine rămâne o doamnă cu o educație deosebită, iar dacă a fost împinsă să ia substanța asta acei oameni trebuie condamnați. Nu ea”, a declarat Dragomir.

Toate tunurile pe echipa Simonei Halep

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a aratat cu degetul către echipa care a fost în spatele Simonei Halep în ultima perioadă și crede că aceștia ar trebui trași la răspundere pentru faptul că o substanță interzisă a ajuns în corpul ei.

ADVERTISEMENT

”Ce am văzut eu de două luni încoace, sunt niște acuzații… După aceea au venit specialiștii, procurorii, și au zis că nu e nimic adevărat. Și atunci cum să cred eu că este 100% adevărat ce i se întâmplă doamnei Halep? Am citit că i s-a luat o probă de păr, e un mare medic care a făcut asta pentru că în păr rămâne tot ce ai luat, rămâne și 100 de ani.

Asta cu testul de sânge este ca testul făcut de poliție la droguri. Rateuri 74%. Eu cred că așa e și la Halep, doar că sunt rateuri forțate. Vina îi aparține medicului care i-a dat și cu antrenori, cu toți. O echipă de infractori care au împins-o să aibă performanțe ca ei să primească bani. Au vrut să o transforme în fabrică de bani”, a spus Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Decizia extrem de controversată a fost pusă sub semnul întrebării și de Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, care nu înțelege care au fost motivele în baza cărora Simona Halep a fost suspendată.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, de la ora 13:15, LIVE, doar pe site-ul www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Dragomir o apără pe Halep

ADVERTISEMENT