Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Crezi că tatăl tău, Adrian Păunescu, ar fi fost de acord să dai în judecată Rapidul? Reacția lui Andrei Păunescu: „E vorba de principii, nu de bani”

Andrei Păunescu a dat în judecată Rapidul sub acuzaţia că a comercializat imnul Rapidului fără acordul său. Fiul lui Adrian Păunescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre acest caz.
23.01.2024 | 07:11
Crezi ca tatal tau Adrian Paunescu ar fi fost de acord sa dai in judecata Rapidul Reactia lui Andrei Paunescu E vorba de principii nu de bani
Crezi că tatăl tău, Adrian Păunescu, ar fi fost de acord să dai în judecată Rapidul? Reacția lui Andrei Păunescu: „E vorba de principii, nu de bani”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Păunescu, fiul regretatului Adrian Păunescu, a dat în judecată Rapidul şi alte companii. Reclamația are ca obiect “drepturile de autor și drepturile conexe”, acuzaţia fiind că aceste companii au comercializat imnul Rapidului fără acord.

“Crezi că tatăl tău, Adrian Păunescu, ar fi fost de acord să dai în judecată Rapidul?”. Reacția lui Andrei Păunescu

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Andrei Păunescu a răspuns întrebării lansată de Horia Ivanovici: “Crezi că tatăl tău, Adrian Păunescu, ar fi fost de acord să dai în judecată Rapidul?”

ADVERTISEMENT

“Nu uitaţi că în urmă cu 20 şi ceva de ani, Adrian Păunescu, pentru care mulţi se jură că m-ar fi bătut la fund pentru ce-am făcut, a avut două conflicte, cu doi coloşi de pe piaţa românească. 

Le-au preluat versurile şi le-au vândut, nu la nivelul de acum al Rapidului. Au fost două procese încheiate foarte rapid, fără nicio problemă. Asta este o poveste că intra oricine în curtea lui şi fura fără să reacţioneze.

ADVERTISEMENT

“Este o problemă mult mai mult de bun simţ şi de principiu, decât de bani”

 Au fost două procese de răsunet, în urmă cu 20 şi ceva de ani. Au fost nişte companii uriaşe, una de telefonie şi… Nu ştiu cum se va rezolva situaţia. Noi ne bazăm pe lege.

Imnul Rapidului este accesibil spectatorilor şi iubitorilor, ca şi până acum. Poate fi cântat gratis, fără nicio restricţie, de oricine, oricând. Dar nu poate fi vândut, în condiţiile în care a fost vândut pe tarabe.

ADVERTISEMENT

Este o problemă mult mai mult de bun simţ şi de principiu, decât de bani. Cele două imnuri celebre, Craiova şi Rapid, au fost scrise din dragoste, fără niciun fel de plată, iar atunci când au venit propuneri uriaşe de plată pentru Adrian Păunescu, el a spus o chestie pe care, bărbăteşte, sper să o înţelegeţi: 

«Nu pot să scriu ceva, să mă prefac că iubesc, când nu iubesc. Un bărbat nu poate mima că face dragoste când nu-i vine.» Aţi înţeles, da?”, a spus Andrei Păunescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niţă a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Andrei Păunescu cere daune totale de 4 milioane de euro. Fiul lui Adrian Păunescu nu a vrut să confirme suma, precizând că avocaţii ştiu mai bine situaţia.

ADVERTISEMENT
Tags: