News

Crimă bizară la Vaslui. Un cuplu de vârstnici, agresat de concubinul nurorii lor. Bărbatul a decedat

Un cuplu din Vaslui a fost atacat de concubinul nurorii. Bărbatul a decedat, iar femeia a fost rănită și transportată în spital.
23.08.2023 | 00:23
Crima bizara la Vaslui Un cuplu de varstnici agresat de concubinul nurorii lor Barbatul a decedat
Bărbat în vârstă de 79 de ani a fost ucis de concubinul nurorii sale. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Într-o tragedie șocantă care a avut loc în comuna Poienești Deal, Vaslui, un bărbat în vârstă de 79 de ani și-a pierdut viața în urma unei agresiuni, iar soția acestuia în vârstă de 78 de ani a fost rănită, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

Doi bătrâni, atacați de concubinul nurorii sale, în Vaslui

Evenimentul tragic a avut loc în propria locuință a cuplului. Cei doi au fost atacați de către un individ identificat ca fiind concubinul nurorii lor. Agresorul a folosit un corp contondent în agresiunea brutală, cauzând leziuni grave victimelor.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au fost alertate și imediat a fost trimisă o ambulanță de la SAJ Vaslui, dar bărbatul a fost găsit într-o stare critică, cu multiple traumatisme la cap, gât și torace. Echipa de salvare a încercat să îl resusciteze, însă stopul cardiorespirator declanșat a fost fatal, iar bărbatul a fost declarat decedat. Soția sa a suferit leziuni mai puțin grave la mâna și piciorul stâng și a fost transportată  la Spitalul Județean de Urgență pentru a primi îngrijiri medicale.

“La Poieneşti Deal, două persoane, soţ şi soţie, de 79 şi 78 de ani au fost agresate de un bărbat, concubinul nurorii, cu un corp contondent. A fost trimisă o ambulanţă SAJ C2 cu medic de la Vaslui. Bărbatul a fost găsit în stare foarte gravă cu multiple traumatisme la cap, gât şi torace.

ADVERTISEMENT

Acesta a instalat rapid un stop cardiorespirator care din păcate nu a răspuns la manevrele de resuscitare efectuate, fiind ulterior declarat decedat.

Soţia acestuia prezintă traumatisme minore la mâna şi piciorul stâng fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

ADVERTISEMENT

Tragedie la o stână din Alțâna, Sibiu

Un incident șocant a avut loc la o stână din comuna Alțâna, județul Sibiu, unde un tânăr cioban în vârstă de 27 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore în urma unui atac mortal asupra colegului său de 41 de ani. Tragedia a avut loc în timpul zilei de duminică, în jurul orei 12:00.

“În jurul orei 12:00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 41 ani, mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi cu un briceag în zona gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul victimei”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au intervenit imediat pentru a investiga cazul și au reținut agresorul pentru 24 de ore, sub acuzația de omor. În continuarea anchetei, bărbatul în vârstă de 27 de ani urmează să fie prezentat în fața Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigații Criminale, precum și de experții medici legiști din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Sibiu, în vederea stabilirii împrejurărilor exacte ale tragediei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: