News

Crima de la Padina: imaginile care răstoarnă tot cazul. Cum ar fi început conflictul

Au apărut imagini noi din noaptea crimei de la Padina, iar acestea ar putea răsturna ceea ce se știa până acum despre cazul morții lui Sorin Anghel.
16.03.2024 | 22:42
Crima de la Padina imaginile care rastoarna tot cazul Cum ar fi inceput conflictul
În noile imagini surprinse înainte de crima de la Padina, Sandu Anghel pare să fie cel care a declanșat conflictul / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Digi24 / Antena 3
ADVERTISEMENT

Apar dovezi noi în cazul crimei de la hotelul din Padina, în timpul unei petreceri cu vedete. Imaginile date azi publicității spun o altă poveste despre incidentul care a avut loc în luna februarie.

Ce încearcă să demonstreze avocatul fraților Fabian cu această înregistrare

Mai exact, filmările vin în sprijinul teoriei că nu frații Fabian au pornit conflictul cu victima, ci bărbatul de 41 de ani a fost cel care ar fi atacat primul.

ADVERTISEMENT

“În primul rând o să vedeţi că aceste imagini debutează cu momentul în care clientul meu Marin Laurenţiu, unul din cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, este lovit de către partea vătămată. Acesta e momentul declanșator al încăierării care urmează”, spune avocatul Andrei Necea, pentru Antena 3 CNN. Întreaga filmare care surprinde momentul presupusei agresiuni asupra unuia din frații Fabian o puteți vedea aici.

Apărătorul fraților Fabian susține că acesta este ”partea cea mai importantă”, respectiv momentul în care Anghel merge în spatele barului fără ca cineva să-l urmărească și sparge două sticle. În acest timp, soția lui încearcă să-l oprească, însă nu reușește.

ADVERTISEMENT

Ipoteza apărării în cazul crimei de la Padina: agresorii s-au apărat

În ciuda faptului că imaginile nu sunt de o calitate foarte bună, avocatul susține că acestea reprezintă un indiciu important care să conducă la ideea că Sandu Anghel ar fi intenționat să-i atace pe frații Fabian cu o sticlă, iar aceștia au acționat pentru ase apăra.

”Întrebarea noastră legitimă este de ce cineva care a lovit anterior, neurmărit de cineva, nu era în pericol sparge două sticle. Faptul că le-a spart în opinia noastră înseamnă că a încercat să ucidă ulterior. Coroborat cu rănile pe care le-a suferit Laurenţiu ulterior în interior veţi înțelege că nu doar a spart acea sticlă, ci şi a folosit-o (…).

ADVERTISEMENT

După ce este lovit Marin Laurențiu iese afară, îşi caută telefonul pierdut, după care iese şi fratele său Marin Luis cu care discută. Acum în interior ei observă cum celălalt frate al alor, Marin George Armando, a fost lovit de mai multe ori cu pumnul şi strangulat”, a mai spus avocatul.

Soția lui Sandu Anghel spune că partenerul ei l-a lovit pe unul din frați

La scurtă vreme după crima de la Padina, soția lui Anghel a dezvăluit că scandalul a început după ce soțul său a observat că frații Fabian au venit în apropierea femeii, care dansa pe un scaun.

ADVERTISEMENT

Victima l-ar fi lovit pe unul dintre agresori cu pumnul, după care aceștia au sărit pe Anghel, care s-a refugiat în spatele barului și ar fi spart o sticlă. Până la urmă, victima a fost urmărită până în parcare, acolo unde a fost înjunghiată mortal.

ADVERTISEMENT
Tags: