News

Video: Momentul în care un bărbat este ucis la hotelul din Padina. Fiii vrăjitoarei Sidonia au lovit fără milă

În urmă cu trei săptămâni, un bărbat era ucis într-o încăierare din fața hotelului din Padina, acolo unde erau invitați inclusiv Alex Velea sau Alina Eremia.
04.03.2024 | 21:55
Video Momentul in care un barbat este ucis la hotelul din Padina Fiii vrajitoarei Sidonia au lovit fara mila
Video: Momentul în care un bărbat este ucis la hotelul din Padina. Fiii vrăjitoarei Sidonia au lovit fără milă
ADVERTISEMENT

Victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost înjunghiat mortal, după un scandal în județul Dâmbovița. Acum, noi imagini cu momentul atacului au fost făcute publice, în timp ce fiii vrăjitoarei Sidonia, cei trei tineri acuzați că au provocat măcelul, rămân în arest preventiv. Interesant, cei trei se consideră victime și spun că au acționat în autoapărare.

Video: Momentul în care un bărbat este ucis la hotelul din Padina

”Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa o plângere penală. Sunt din datele şi informaţiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz, situaţia de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraţilor Marin, a urmat un al doilea episod. CLICK AICI PENTRU VIDEO

ADVERTISEMENT

Tot de agresiune împotriva acestor, spargerea unei sticle şi un atac direct asupra unuia dintre fraţii Marin, urmat de ceea ce cunoaşteţi, acele lovituri de cuţit care au avut ca urmare moartea victimei“, a declarat presei avocatul celor trei fraţi, care ar face parte din clanul Fabian din București.

Cert e că arma crimei nu a fost momentan găsită, însă pe imaginile prezentate de Antena 3 se vede cum cei trei atacatori năpustesc asupra victimei și îi fac felul. “Pe imaginile surprinse în filmările puse la dispoziție de persoanele prezente în local, se observă cum Laurențiu Marin, îmbrăcat cu un tricou alb, cu pete de sânge pe partea din față, are în mână un cuțit, cu lama orientată către podea.

ADVERTISEMENT

În imagini se vede cum participanții la agresiune aruncă diferite obiecte către victimă, acesta aflându-se în continuare pe lăzile de băuturi alcoolice, depozitate acolo. Se poate observa din imaginile filmate de persoanele aflate în interiorul pub-ului cum frații lui Laurențiu Marin încearcă să ajungă la victimă şi să continue agresiunea, fiind ținuti de persoanele aflate în bar, în majoritate cunoscuți şi familia victimei”, se arată în referatul procurorilor, publicat de Antena 3.

Trei săptămâni de la crima din Padina, comisă de fiii vrăjitoarei Sidonia

De asemenea, anchetatorii au stabilit că agresorii și-au atacat victima cu cuțitul chiar dacă aceasta era căzută la sol. ”Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente, iar victima a fost scoasă afară de aparținători pe ușa principală, unde bărbatul (Sorin Anghel, n.r.) s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă.

ADVERTISEMENT

În același timp, pe ușa de acces secundară, au ieșit cei trei agresori, frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin. La ora 00.20, aceștia se îndreaptă spre zona în care se afla, sprijinită, persoana care a ieșit din bar, timp în care Louis Justin Marin scoate din buzunarul drept un cuțit şi se îndreaptă în fugă către victimă.

Profitând de această situație, inculpații Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin lovesc victima, în ciuda faptului că era căzută şi nu se mai putea apăra în vreun fel”, se menționează în referatul procurorilor, informează antena 3. Cei trei atacatori așteaptă acum să afle dacă vor rămâne după gratii alte 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Imediat după incident, mama inculpaților, vrăjitoarea Sidonia, anunța la Antena 3 că cei trei fii ai săi sunt victime de fapt, în timp ce bărbatul ucis ar fi fost cel care i-a atacat la început cu o armă albă. ”Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați. Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii.

Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut. Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, declara vrăjitoarea Sidonia pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: