News

Crimă violentă la Constanța. Un bărbat a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă

Un bărbat de 35 de ani din Constanța a fost găsit mort în propria locuință, rănile de pe corpul său indicând faptul că a avut loc o crimă.
23.12.2023 | 16:59
Crima violenta la Constanta Un barbat a fost gasit cu gatul taiat in propria casa
Crimă brutală într-un apartament din Constanța/ Foto: observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Constanța au deschis dosar penal pentru suspiciuni de crimă în cazul unui bărbat de 35 de ani care a fost găsit mort în propriul apartament, situat în zona CET a orașului, transmite observatornews.ro.

La data de 23 decembrie a.c. în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din municipiul Constanța se află cadavrul unui bărbat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat, de 35 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme vizibile de violență.

În acest caz, cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, au precizat polițiștii constănțeni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost găsit cu gâtul tăiat și cu capul spart în apartamentul său de la etajul 4 al unui bloc de locuințe. Alte date suplimentare legate de modul în care a survenit decesul urmează să fie obținute în urma necropsiei.

Ipoteza cea mai probabilă în momentul de față este aceea a unui jaf urmat de o crimă, întrucât ușa apartamentului era forțată, iar locuința era răvășită, semn că autorul crimei ar fi putut căuta bunuri de valoare.

ADVERTISEMENT

O altă crimă violentă a avut loc duminică, în București, când un tânăr de 25 de ani a fost omorât în bătaie de către un prieten, din cauza unei dispute pe teme politice. Crima s-a petrecut în cartierul Aviației, în zona de nord a Capitalei.

Ucigașul, și el în vârstă de 25 de ani, a declarat la audieri că și-a omorât prietenul după ce s-au certat pornind de la o temă politică. Crima s-a petrecut într-un apartament din cartierul Aviației, ce aparține prietenei criminalului.

ADVERTISEMENT

După ce și-a omorât amicul în bătaie, ucigașul de 25 de ani a târât cadavrul prietenului său trei etaje și l-a abandonat în fața blocului. Apoi a sunat la 112, unde a mărturisit că și-a omorât prietenul așteptând apoi ca poliția să ajungă la fața locului.

ADVERTISEMENT