News

Crimă în gara din Timișoara. Un bărbat a fost înjunghiat și lăsat într-o baltă de sânge

23.07.2020 | 12:25
Crima in gara din Timisoara Un barbat a fost injunghiat si lasat intro balta de sange
ADVERTISEMENT

O crimă șocantă s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în Gara de Nord Timișoara. Un trecător a găsit cadavrul unui bărbat, într-o baltă de sânge.

Din primele informații, victima a fost înjunghiată mortal, în gât, și abandonată în zona gării din vestul țării.

ADVERTISEMENT

După mai multe cercetări la fața locului, forțele de ordine au aflat originea victimei. Criminalul încă este de negăsit.

Crimă în Gara din Timișoara. Un bărbat a fost înjunghiat și lăsat într-o baltă de sânge

În noaptea de 22 spre 23 iulie, un cetățean a sunat la 112, în jurul orei 3, spun anchetatorii. Acesta anunța că a găsit cadavrul unui bărbat, pe una dintre căile de acces auto, în apropierea unei terase.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Opinia Timișoarei, cetățeanul fusese ucis cu o lovitură de cuțit în zona pieptului și a gâtului și se afla în apropiere de linia de la care se deplasează trenurile către Reșita.

Anchetatorii afirmă că victima nu avea acte de identitate asupra ei, și a fost înjunghiată cu mai multe lovituri de cuțit.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul nu era unul dintre clienții terasei. Imediat, oamenii legii din Timiș s-au deplasat la fața locului și au început acum o anchetă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Bărbatul ucis, originar din Sibiu

După mai multe ore de cercetare, bărbatul ucis a fost identificat. Este vorba de un tânăr în vârstă de 34 de ani, care avea domiciliul temporar în Sibiu.

ADVERTISEMENT

În acest moment, polițiștii criminaliști încearcă să afle ce s-a întâmplat cu exactitate. Întrucât victima nu avea actele asupra sa, e posibil să fie vorba de un jaf. Atacatorul este încă în libertate, iar cercetările pentru prinderea sa sunt în desfășurare.

ADVERTISEMENT
Tags: