News

Crimă înfiorătoare pe malul unui lac! Șapte tineri au fost găsiți morți

20.07.2020 | 12:35
Crima infioratoare pe malul unui lac Sapte tineri au fost gasiti morti
ADVERTISEMENT

Crimă înfiorătoare pe malul unui lac cunoscut din Panama. Șapte tineri au fost găsiți morți. Poliția anchetează acum cele petrecute. Trupurile neînsuflețite au fost descoperite la începutul weekendului recent încheiat.

Cadavrele se aflau într-o pădure din apropierea lacului Gatun. Vorbim despre patru fete și trei băieți, toți cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, aceștia făceau parte dintr-un grup de 14 tineri care plecaseră într-o excursie. Mai mult de atât, ceilalți tineri au povestit că grupul a fost atacat de doi bărbați înarmați.

Șapte tineri au fost găsiți morți

Potrivit autorităților, un suspect a fost arestat. De remarcat că grupul de 14 tineri plecase încă de vineri într-o excursie la lacul Gatun.

ADVERTISEMENT

Unul dintre procurorii care au preluat cazul, Adolfo Pineda a precizat că unele dintre victime aveau răni produse prin împușcare.

Deocamdată, motivul atacului rămâne necunoscut, iar forțele de ordine verifică zona în care au fost descoperite cadavrele. Nimeni nu mai are voie să intre în această pădure fără acordul autorităților.

ADVERTISEMENT

Cinci dintre tinerii uciși au fost găsiți într-un refugiu pe malul lacului, iar alți doi erau afară. Potrivit presei locale, familiile victimelor au anunțat poliția de dispariția tinerilor.

“Precizăm că vorbim despre o crimă absolut șocantă, o crimă care ne-a lăsat pe toți fără prea multe cuvinte. Acesta este adevărul, unul greu de spus și măsurat în cuvinte.

ADVERTISEMENT

Șapte tineri au fost uciși, șapte copii, șapte oameni care puteau într-un fel sau altul să contribuie la viitorul nostru. Vom prezenta informații pe măsură ce le vom avea”, a anunțat procurorul

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: