News

Crimă oribilă la Cluj. Și-a ucis soțul în fața copilului de doar 3 ani: ”Are probleme psihice”

Crimă oribilă la Cluj. Și-a ucis soțul în fața copilului de doar 3 ani. Cunoscuții femeii spun că aceasta are probleme psihice și a mai cauzat probleme în săptămânile trecute.
20.05.2023 | 12:57
Crima oribila la Cluj Sia ucis sotul in fata copilului de doar 3 ani Are probleme psihice
Crimă oribilă la Cluj. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Crimă oribilă la Cluj. Și-a ucis soțul în fața copilului de doar 3 ani. Cunoscuții femeii spun că aceasta are probleme psihice și a mai cauzat probleme în săptămânile trecute. Mai exact, aceasta a pătruns în curtea unui vecin, i-a furat mașina și a trecut cu aceasta printr-un gard. Victima era marinar și se întorsese acasă într-o scurtă vacanță.

Crimă oribilă la Cluj. Și-a ucis soțul în fața copilului de doar 3 ani

Potrivit Observatornews.ro, femeia fusese externată de la Psihiatrie în urmă cu câteva săptămâni, pe semnătura bărbatului. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca individa să pună mâna pe cuțit și să-și ucidă sângele. Tragedia s-a produs în localitatea Dezmir din județul Cluj, la 12 kilometri de orașul Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Cadavrul bărbatul a fost descoperit de fiica cuplului, iar la întreaga scenă a asistat copilul în vârstă de 3 ani. Se pare că femeia și-a înjunghiat mortal bărbatul în curtea casei. Bărbatul era marinar și pleca în curse lungi, însă s-a întors acasă pentru câteva zile pentru a sta alături de femeia sa, ieșită recent de la Psihiatrie, tocmai pe semnătura victimei.

”!E de vină statul, că a fost internată de două săptămâni de ce i-a dat drumul? Zice că el a scos-o!”, a răbufnit un vecin. Oamenii își aduc aminte că în urmă cu două săptămâni femeia a făcut o nouă criză de nervi, lucru care se întâmpla destul de des, și a distrus mai multe lucruri prin casă, însă în acel moment copiii erau la o mătușă.

ADVERTISEMENT

”Într-adevăr, şi-a ucis bărbatul cu cuţitul, are doi copii, ea este cu probleme psihice”, explicat primarul comunei, Grigore Fati, pentru Cluj24.ro. ”Am avut o chestie urâtă cu femeia, acum două-trei săptămâni, a fost poliţia locală acolo, distrus tot din casă. Soţul era plecat, era marinar”, a completat edilul.

România fusese lovită de o altă crimă oribilă în același timp, de data aceasta la București. Aici, un bărbat gelos și-ar fi ucis iubita de 28 de ani, cu care locuia împreună de mai mulți ani. Motivul e necunoscut, însă familia îndurerată spune că cei doi se certau des și relația dintre ei s-ar fi răcit în urmă cu mai mulți ani, când câinele familiei a murit din cauza femeii.

ADVERTISEMENT

”Cred că vreo şase, şapte ani, cam aşa. S-au mai certat, s-au împăcat, au fost despărţiti şi s-au împăcat iar. Se iubeau, el o iubea mult, era înnebunit după ea. Acum câţiva ani s-a certat cu ea şi a lăsat câinele în maşină şi a murit câinele asfixiat. Şi s-a dus şi i-a pus câinele mort la uşă”, remarcă apropiații familiei.

Cert e că fata a fost găsită fără suflare de mama sa, care s-a dus să vadă de ce fiica sa nu răspunde la telefon. ”Ar fi sunat-o pe fată, nu răspundea, l-au sunat şi pe el. Nu răspundea nici el şi atunci a venit maică-sa disperată şi urla: „mi-a omorât fata, mi-a omorât fata!”, a povestit o vecină pentru Observatornews.ro. Vecinii sunt șocați și spun că nu-l credeau în stare de crimă pe bărbat.

ADVERTISEMENT

”Pe el îl ştiu de copil dar aşa ceva nu mi-am imaginat că se poate întâmpla. Nu te aştepţi la nimeni să facă aşa ceva, nu numai la el, să facă aşa ceva. Minte diabolică. Chiar am rămas surprinsă”, a povestit un vecin. Cert e că bărbatul s-a predat și și-ar fi recunoscut vina, iar acum așteaptă să vadă câți ani va sta după gratii, pentru că legea l-ar putea trimite acolo chiar și 20 de ani.

ADVERTISEMENT