News

Crimă șocantă în București. O tânără de 28 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge într-un apartament din Sectorul 4

Crimă șocantă în București. O tânără de 28 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge într-un apartament din Sectorul 4, fiind ucisă chiar iubitul său, conform familiei.
20.05.2023 | 10:33
Crima socanta in Bucuresti O tanara de 28 de ani a fost gasita intro balta de sange intrun apartament din Sectorul 4
Crimă șocantă în București. Foto: Info Huedin
ADVERTISEMENT

Crimă șocantă în București. O tânără de 28 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge într-un apartament din Sectorul 4, fiind ucisă chiar iubitul său, conform familiei. Potrivit părinților fetei, cei doi iubiți locuiau împreună în același apartament din Capitală de mai mulți ani, însă polițiștii încearcă să afle cum s-a produs tragedia.

Crimă șocantă în București

Părinții fetei și-au dat seama că ceva nu e în regulă atunci când fata nu a mai răspuns la telefon, astfel că oamenii au mers la apartamentul unde aceasta locuia pentru a vedea ce se întâmplă cu fata lor. Mama fetei a fost cea care a găsit-o într-o baltă de sânge și a sunat la 112. Polițiștii vorbesc acum cu martorii pentru a afla exact ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Ar fi sunat-o pe fată, nu răspundea, l-au sunat şi pe el. Nu răspundea nici el şi atunci a venit maică-sa disperată şi urla: mi-a omorât fata, mi-a omorât fata!”, a explicat o vecină. ”Tânăra era căzută pe hol, într-o baltă de sânge. Aproape 24 de ore a fost lăsată acolo, până a fost găsită de cea care i-a dat viaţă”, povestește un alt vecin.

Alexandru Anghel, procuror criminalist la Parchetul Capitalei, a oferit mai multe detalii referitoare la acest caz: ”E vorba de o femeie de 28 de ani, care prezintă multiple plăgi înjunghiate. Agresorul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit, iar după ce a ucis-o… s-a făcut nevăzut”.

ADVERTISEMENT

Vecinii spun că îl cunoșteau pe presupusul autor al crimei de mic copil, însă nimeni nu s-ar fi așteptat că e posibil să comită o astfel de crimă. ”Pe el îl ştiu de copil dar aşa ceva nu mi-am imaginat că se poate întâmpla”, mărturisește o vecină. ”Nu te aştepţi la nimeni să facă aşa ceva, nu numai la el, să facă aşa ceva. Minte diabolică. Chiar am rămas surprinsă”, a completat un alt colocatar pentru Observatornews.ro.

Cei doi iubiți erau împreună de șase ani, însă bărbatul era un individ gelos. ”Cred că vreo şase, şapte ani, cam aşa. S-au mai certat, s-au împăcat, au fost despărţiti şi s-au împăcat iar. Se iubeau, el o iubea mult, era înnebunit după ea. Acum câţiva ani s-a certat cu ea şi a lăsat câinele în maşină şi a murit câinele asfixiat. Şi s-a dus şi i-a pus câinele mort la uşă”, povestesc apropiații cuplului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a predat în cele din urmă și dacă va fi găsit vinovat riscă să petreacă 20 de ani după gratii, pentru omor calificat. ”Susţine că el este autorul. Dacă probele îl vor indica pe el ca autor, da, se va propune o măsură preventivă”, a completat Alexandru Anghel. O crimă la fel de înfiorătoare avea loc în urmă cu două zile, de această dată în județul Cluj.

Aici, o femeie din Dezmir și-a înjunghiat soțul. Conform polițiștilor, femeia a început în urmă cu mai multe săptămâni să aibă probleme psihice, moment în care a sărit în curtea unui vecin și i-a furat mașina. ”Într-adevăr, şi-a ucis bărbatul cu cuţitul, are doi copii, ea este cu probleme psihice”, explicat primarul comunei, Grigore Fati, pentru Cluj24.ro.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul, care era marinar, nu se aștepta ca femeia sa să fie violentă. Acum, criminala va ajunge să fie internată într-un spital de psihiatrie. ”Am avut o chestie urâtă cu femeia, acum două-trei săptămâni, a fost poliţia locală acolo, distrus tot din casă. Soţul era plecat, era marinar”, a completat primarul.

ADVERTISEMENT