News

Crimă şocantă în Braşov, o femeie a fost ucisă de iubit. Motivul stupid care a dus la această tragedie

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost ucisă cu sânge rece în propria locuință, cel mai probabil de cel care îi era iubit.
27.02.2023 | 12:42
Crima socanta in Brasov o femeie a fost ucisa de iubit Motivul stupid care a dus la aceasta tragedie
Crimă Brașov, între doi concubini. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a primit în această un apel la numărul 112, prin care oamenii legii erau anunțați că o femeie a fost înjunghiată în locuința sa din localitatea Budila, județul Brașov.

O femeie a fost ucisă cu brutalitate în Brașov

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au găsit-o pe victimă, o femeie în vârstă de 36 de ani, în stare inconștiență, cu multe leziuni pe corp. Ajunși și ei la fața locului, medicii au declarat ulterior decesul.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au reținut și un suspect, un bărbat care se afla în apartamentul femeii. Nu se cunosc momentan detalii despre motivul crimei, însă individul ar fi fostul concubin al femeii. ”Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au întocmit dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Facem precizarea că autorul a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 de ani, fostul concubin al femeii decedate. Ancheta penală este în curs de desfășurare, sub coordonarea procurorului de caz, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare”, a transmis IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT

Potrivit Observatornews.ro, bărbatul a ucis femeia, care i-ar fi fost iubită, dintr-un motiv incredibil: cei doi nu se puteau înțelege unde să locuiască împreună. Se pare că cel care a sunat la 112 a fost chiar criminalul, care a fost încătușat și dus la secție.

Sursa citează menționează că cei doi se certau pentru că nu s-ar fi înțeles asupra locului unde ar urma să locuiască: acasă la mama victimei sau în casa ucigașului. ”Deci au fost despărţiţi, a stat şi aici, a stat şi acolo. Venea la el, se împăcau, plecau pe stradă”, povestesc rudele.

ADVERTISEMENT

Mama fetei nu își poate reveni din șoc, după ce a aflat că i-a murit fiica. ”Fata mea… Ce au făcut, au omorât-o? Acum a venit după băiat. L-a luat şi a plecat. Dar acum au trecut câteva ore. Ea a făcut ceva mâncare în casă şi zice mă duc mamă după băiat. A plecat şi n-am mai văzut-o de atunci, nu ştiu nimic de ea. Unde-i?!”, a strigat, îndurerată, femeia.

Zona crimei a fost rapid înconjurată de Poliție și Jandarmerie, în timp ce bărbatul a așteptat încătușat pe un scaun până la sosirea mascaților. ”Poliţiştii au reţinut un bărbat de 35 de ani, suspect de agresiune, acesta aflându-se în acest moment în custodia autorităţilor. Ancheta penală este în curs de desfăşurare unde cercetările sunt continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor”, a explicat Daniel Zontea, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT

Cei doi, victima și criminalul, aveau împreună un băiat în vârstă de 5 ani, care momentan va fi dus într-un centru de specialitate. ”Minorul va fi preluat de către DGASPC în regim de urgenţă şi va fi dus într-un centru unde va beneficia de servicii de specialitate, urmând ca în termen de 5 zile să se stabilească o măsură de protecţie conform legii”, a explicat și Lidia Mailat, purtător de cuvânt al IPJ Brașov DGASPC Braşov.

ADVERTISEMENT
Tags: