News

Crimă terifiantă la Iași. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce dormea. Ce a făcut cu cadavrul întrece orice imaginație

Un bărbat din Iași și-a omorât soția în timp ce aceasta dormea. După ce a comis crima, bărbatul a aruncat cadavrul într-o groapă din spatele casei, fiind convins că va scăpa nepedepsit.
02.08.2022 | 15:56
Crima terifianta la Iasi Un barbat sia ucis sotia in timp ce dormea Ce a facut cu cadavrul intrece orice imaginatie
Un bărbat și-a ucis soția cu sânge rece în Iași. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Mitruț Mihăilă, cel acuzat că și-a ucis cu sânge rece nevasta după o ceartă.

Un bărbat și-a ucis soția și a îngropat-o în curte

Individul a încercat să ”scape” de cadavru aruncându-l într-o groapă din curte, fiind convins că nimeni nu va observa dispariția soției sale.

ADVERTISEMENT

Conform BZI.ro, inculpatul Mitruț Mihăilă a fost prezentat magistraților Tribunalului cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind considerat prea periculos pentru a fi lăsat în libertate.

Propunerea a fost aprobată, în contextul în care bărbatul a făcut contestație în fața Curții de Apel. Bărbatul e acuzat că, în dimineața zilei de 10 mai, și-a ucis nevasta după o ceartă apărută pe fondul consumului de alcool.

ADVERTISEMENT

”După ceartă, victima se afla în patul din casa respectivă. Suspectul a luat un cuţit şi a tăiat-o în zona gâtului, fapt ce i-a provocat decesul.

Când a văzut că femeia a murit, a ridicat corpul, l-a târât aproximativ 25 de metri în afara casei şi l-a aruncat într-o groapă din spatele locuinţei, folosită ca lutărie”, au explicat procurorii, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul în vârstă de 48 de ani era un mare consumator de alcool, alături de soția sa. Vecinii erau obișnuiți, de altfel, cu certurile interminabile dintre cei doi după ce spiritele se încingeau pe fondul consumului excesiv de alcool. Cu toate acestea, de această dată ieșeanul a decis să-i taie gâtul soției în timp ce aceasta dormea, astfel că își va petrece următorii ani după gratii.

Moldova a fost șocată în urmă cu 24 de ore de o altă crimă. Sătenii din Gioseni, județul Bacău, nu pot înțelege cum un bărbat din sat a înjunghiat mortal o mamă și o fiică, aparent fără un motiv clar.

ADVERTISEMENT

Criminalul a intrat în casa unde a comis măcelul și a înjunghiat mortal o fetiță de 10 ani și pe mama acesteia. O altă fetiță, în vârstă de 12 ani, ar fi scăpat de moarte pentru că ar fi început să plângă.

”Eu făceam treabă aici şi odată am auzit o ţipătură, dar până când am ieşit din chilie de aici, femeia a fugit în casă la mine, dar nu puteam să stau de vorbă cu ea, nici nimica să îi fac, că îi curgea sângele. După aia a venit lumea a sărit şi au dat telefon. Acolo în casă la mine a stat până la sfârşit”, a rememorat o vecină, cea în brațele căreia a murit femeia înjunghiată.

ADVERTISEMENT
Tags: