News

Crimă terifiantă. Un bărbat și-a omorât fosta iubită și pe partenerul ei, apoi a chemat vecinii să vadă oroarea

Un bărbat și-a omorât fosta iubită și pe partenerul ei. Orbit de gelozie, individul i-a înjunghiat de zeci de ori, apoi a chemat vecinii.
01.03.2024 | 22:28
Crima terifianta Un barbat sia omorat fosta iubita si pe partenerul ei apoi a chemat vecinii sa vada oroarea
Un bărbat și-a omorât fosta iubită și pe partenerul ei. în Marea Britanie. Foto Sky News
ADVERTISEMENT

O crimă terifiantă îl plasează pe un bărbat pe lista celor mai mari ucigași, după ce și-a omorât fosta iubită. Cruzimea de care a dat dovadă a șocat lumea întreagă, dar și pe judecători, care au decis să îl condamne la închisoare pe viață.

Un bărbat și-a omorât fosta iubită, iar apoi a invitat vecinii să o vadă

Totul s-a petrecut în mai 2023, în Marea Britanie, atunci când Marcus Osborne, în vârstă de 35 de ani, și-a ucis fosta iubită, dar și pe partenerul ei de viață. Orbit de gelozie, bărbatul nu a putut accepta separarea de cea care i-a fost alături timp de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Criminalul a început să o hărțuiască pe Katie Higton, în vârstă de 27 de ani. În ziua fatidică din luna mai a anului trecut, Marcus a urmărit-o în timp ce se întorcea de la cinematograf, iar apoi a pătruns în locuința femeii.

A înjunghiat-o de 99 de ori, 20 dintre lovituri fiind pe față. Ulterior, l-a contactat telefonic pe actualul iubit al lui Katie, Steven Harnett, în vârstă de 25 de ani, convingându-l să vină la fața locului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost și el atacat de criminal. Individul l-a înjunghiat de 24 de ori și i-a tăiat organele genitale. Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziți ai unei alte femei, care se afla în aceeași casă la momentul respectiv.

„Romeo și Julieta pot muri împreună acum”

De parcă crimele nu ar fi fost de ajuns, Marcus Osborne a violat-o pe femeia respectivă și a amenințat-o cu un cuțit. Apoi, a chemat vecinii în casă, pentru a le arăta oroarea. Văzând cadavrele, oamenii au sunat la poliție.

ADVERTISEMENT

După ce a comis crimele, el ar fi spus: „Romeo și Julieta pot muri împreună acum”. Potrivit Sky News, relația dintre ucigaș și Katie se încheiase în luna aprilie 2023, din cauza violenței domestice.

Victima a mers la poliție și l-a denunțat, spunând totodată că a amenințat-o. Bărbatul i-a promis că dacă va avea un nou iubit „îi va ucide pe amândoi”. El a fost arestat, fiind suspectat pentru violență domestică.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Marcus a fost eliberat pe cauțiune. Câteva zile mai târziu, bărbatul a comis crimele. Instanța a decis ca Marcus Obsborne să fie condamnat la închisoare pe viață. El se alătură listei celor mai mari criminali din Marea Britanie, precum Rose West și Levi Bellfield.

ADVERTISEMENT