News

Criminalul care și-a ucis soția, soacra și copiii a lăsat un bilet de adio. De ce a comis crimele, de fapt

Criminalul care și-a ucis soția, soacra și copiii, bilet de adio. Bărbatul a dezvăluit de ce a comis crimele, de fapt. Ce apare în raportul poliției.
09.04.2023 | 22:57
Criminalul care sia ucis sotia soacra si copiii a lasat un bilet de adio De ce a comis crimele de fapt
Criminalul care și-a ucis soția, soacra și copiii a lăsat un bilet de adio. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Criminalul din SUA, care și-a omorât soția, copiii și soacra, s-a sinucis, dar a lăsat și un bilet de adio. Bărbatul a dezvăluit motivul pentru care a recurs la aceste crime.

Criminalul care și-a ucis soția, copiii și soacra, bilet de adio. Motivul pentru care a comis crimele

Un bărbat din statul Utah, SUA, și-a împușcat mortal soția, cei cinci copii și soacra, după care și-a pus capăt zilelor. Ucigașul a lăsat și un bilet de adio, în care a spus că “preferă să putrezească în iad” decât să mai fie controlat de partenera sa de viață, transmit anchetatorii.

ADVERTISEMENT

Toți cei cu care au stat de vorbă oamenii legii au spus că bărbatul era cel abuziv din relație, care își dorea să controleze totul. Copiii celor doi soți aveau vârste cuprinse între 4 și 17 ani.

“Este o prostie și nu mai suport nici măcar o zi. Nu vom fi o povară pentru societate. Am tot cerut ajutor și nu m-ați ascultat”, a scris Michael Haight (42 de ani) în biletul de adio inclus în raportul poliției, potrivit The Independent.

ADVERTISEMENT

În raportul de 57 de pagini al poliției din orașul Enoch, Haight este descris ca fiind abuziv. De altfel, informația apare chiar în anumite mesaje trimise de copiii lui.

Raportul este bazat pe documente publicate după tragedie. Bărbatul era deja subiectul unei investigații de abuz asupra copiilor. Mai mult, înainte de a comite crimele, a făcut căutări pe Google legate de violență.

ADVERTISEMENT

În biletul de adio au fost regăsite și detaliile despre cum au fost puse cadavrele în pat, acoperite cu pături. Acest lucru sugerează că bărbatul a planificat crimele și nu a acționat din impuls.

Ce spuneau apropiații despre criminal

Haight este prezentat ca un soț volatil, care era preocupat să păstreze aparențele în comunitatea sa, acolo unde cei mai mulți locuitori sunt mormoni, adică membri ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

ADVERTISEMENT

Apropiații familiei Haight au declarat că bărbatul își pierduse locul de muncă de la o companie de asigurări, iar soția voia să divorțeze de el. Acesta a rămas să locuiască în casa familiei. Soacra bărbatului a fost și ea chemată să locuiască acolo, din motive de siguranță.

În raportul poliției apar detalii și despre modul în care Haight, soția, copiii și soacra sa au fost găsiți în dormitoarele din casă, în după-amiaza zilei de 4 ianuarie. Un “prieten de familie” a intrat în casă și a văzut trupurile neînsuflețite.

Oamenii legii fuseseră deja, mai devreme, la casa familiei. Aceștia au fost sesizați în legătură cu îngrijorări privind situația familiei, însă nimeni nu le-a răspuns, așa că au plecat.

“Nimeni nu a răspuns la uşă. Nu părea să fie cineva în casă, deoarece nu se auzea niciun zgomot”, a declarat un ofițer al poliției din Enoch, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”