Life

Crina Matei, imagine de colecție. Cum arată fetița pe care vedeta a adoptat-o anul trecut

Crina Matei a devenit mamă pentru Charlotte anul trecut. Actrița a postat abia acum prima imagine cu micuța ei pe social media
05.12.2023 | 10:29
Crina Matei imagine de colectie Cum arata fetita pe care vedeta a adoptato anul trecut
Crina Matei a devenit mamă pentru Charlotte anul trecut. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Crina Matei este în culmea fericirii. Vedeta a demonstrat că vârsta este doar un număr, iar la 51 de ani a devenit mămică. Actrița abia acum a postat prima imagine cu Charlotte.

Crina Matei, primul eveniment emoționant din viața lui Charlotte

Crina Matei este una dintre vedetele care a preferat mereu discreția. Fără să vrea să dea prea multe detalii din intimitate, actrița a trăit mereu o viața la care a visat.

ADVERTISEMENT

Ultimul an a fost unul plin de provocări pentru Crina Matei. În ciuda faptului că a interpretat numeroase roluri, de departe, cel mai greu este cel de acum. Și anume, rolul de mamă.

Anul trecut, Crina a decis să adopte o fetiță nou născută. Alegerea a fost una îndrăzneață și, tocmai din acest motiv, vedeta a ales să țină totul departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Tot în cea mai mare discreție a avut loc și botezul micuței. În urmă cu ceva timp, Charlotte a fost creștinată și a avut nici mai mult, nici mai puțin de 11 perechi de nași.

Slujba a fost una minunată și liniștitoare pentru fiica Crinei Matei. La scurt timp după acest eveniment, vedeta a postat și prima imagine în care se vede chipul micuței sale.

ADVERTISEMENT

Micuța seamănă leit cu mama ei

La scurt timp după ce imaginea a fost urcată profilul Crinei, au și apărut reacțiile fanilor. Mulți urmăritori au fost surprinși să vadă cât de mult seamănă cele două.

Crina Matei Charlotte
Crina Matei a publicat prima imagine cu fiica ei. Sursa foto: Instagram/ Crina Matei

Momentul în care Crina Matei a decis să devină mamă a fost unul extrem de important. Cei din jurul ei i-au respectat dorința de a-i oferi intimitate și de a o lăsa să se bucure de fiica ei.

ADVERTISEMENT

Charlotte a fost adoptată la scurt timp după ce a fost născută, astfel că actrița a putut stabili o conexiune puternică cu ea. Crina se descurcă de minune în rolul de mamă și fiecare zi alături de fiica ei este o călătorie minunată.

Momentan, aceasta continuă să păstreze discreția și nu dă prea multe din casă. Crina vrea să se bucure în intimitate de fiica ei și vrea să o ferească cât mai mult posibil de expunerea publică.

ADVERTISEMENT
Tags: