Life

Crina Matei, la un pas de moarte. Momente dureroase pentru celebra actriță

Crina Matei a fost la un pas de moarte în urmă cu doar câteva luni și nici măcar până acum, actriței nu i-a fost făcută dreptate, după cum povestește chiar ea.
20.10.2022 | 10:59
Crina Matei la un pas de moarte Momente dureroase pentru celebra actrita
Actrița Crina Matei a fost la un pas distanță să fie ucisă pe trotuar. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Crina Matei a ajuns pe litoralul românesc în vara acestui an. Actrița nu avea însă să știe momentele prin care va trece și care îi vor schimba viața complet.

Crina Matei a fost la un pas de moarte

În urmă cu câteva luni, celebra actriță a fost la un pas distanță de o tragedie. Un șofer neatent era să o lovească din plin, în momentul în care aceasta se afla pe trotuar.

ADVERTISEMENT

După evenimentul care i-a dat lumea peste cap, Crina Matei a mers la Poliție unde a făcut plângere, însă autoritățile nu au reușit nici până acum să identifice mașina respectivă, sau șoferul care ar fi putut să o ucidă pe cântăreață într-un singur moment.

Deși spera că i se va face dreptate, lucrurile nu au mers deloc așa cum și-ar fi dorit. Actrița povestește că oamenii legii au fost cât se poate de politicoși, însă implicare lor a lăsat de dorit.

ADVERTISEMENT

Deși existau camere în zona respectivă, nici până acum, polițiștii nu au putut să identifice incidentul. Cu toate astea, actrița își amintește fiecare detaliu de atunci.

”Nu s-a mai întâmplat nimic relevant de atunci. Răspunsul polițiștilor a fost unul politicos, dar degrevant de implicare. Mi-au zis că nu au identificat incidental, nici mașina, nimic altceva.

ADVERTISEMENT

Ei mi-au spus că au camere în zona, unde era să mă lovească acea mașină, doar că nu au identificat incidentul”, a mărturisit actrița, pentru click.ro.

Crina Matei nu a reușit niciodată să vorbească cu șoferul

Crina Matei nu a reușit să vorbească niciodată cu cel care ar fi putut să o ucidă într-un mod tragic, însă știe că bărbatul s-a oprit preț de câteva secunde, iar mai apoi și-a văzut de drumul său, fără a-și cere scuze și fără a verifica dacă actrița se simte bine.

ADVERTISEMENT

Toate cele întâmplate în vară nu au făcut-o pe aceasta decât să își dea seama că oamenii trebuie să se protejeze singuri, având în vedere pericolele existente.

”Eu traduc așa această situație: suntem la mâna sorții! Atenția trebuie să fie infinit mai mare și să ne protejăm cât putem, singuri. Trecerile de pietoni nu sunt locuri respectate de toți șoferii. Iar răspunsul oferit de Poliție, deși politicos, este dezarmant. Descumpănitor”, a mai dezvăluit Crina Matei, pentru sursa citată.

Să nu uităm că în vacanța de pe litoralul românesc din vară, actrița a avut parte de mai multe surprize neplăcute pe care le-a împărtășit la acel moment cu fanii săi

ADVERTISEMENT