Sport

Cristescu, analiză la rece a Rapidului. Ce crede despre șansele la titlu

Rapid se află într-o scădere de formă pe final de an. Trupa lui Bergodi nu a mai bătut pe nimeni de la derby-ul cu FCSB și a căzut pe locul 4 în Superliga.
09.12.2023 | 18:34
Cristescu analiza la rece a Rapidului Ce crede despre sansele la titlu
Va reusi Rapidul sa ia TITLUL! Raspunsul dat IN DIRECT de fostul patron. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid nu se regăsește de când a învins-o pe FCSB. Giuleștenii au 2 remize și o înfrângere și s-au văzut depășiți de Universitatea Craiova în clasament. Chiar și așa, speranțele la titlu sunt încă vii. Nicolae Cristescu așteaptă o altă față a echipei după revenirile lui Petrila și Rrahmani.

Rapid are șanse la titlu

“Sincer da, cred că Rapid are puterea să ia campionatul. Așteptăm play-off-ul. Sper, din ce am înțeles de la domnul Șucu, vor mai face niște plombe la mijlocul terenului. Apreciez enorm efortul pe care vrea să îl facă domnul Șucu. Dacă nu aveam sincopele astea eram departe. 

ADVERTISEMENT

În play-off se înjumătățesc punctele și am avut ghinionul ca 3 jucători de bază să fie accidentați. Era o diferență uriasă. 100% cred că putem lua titlul, iar la anul suntem principala candidată. Anul acesta există posibilitatea să terminăm pe locul 2 sau 3 dar cred în șansa lor.

Deconectare cu Universitea Cluj, se joacă și pentru galerie, e normal și poate au neglijat apărarea, nu intru în detalii nu are rost. Regret enorm, măcar meciul ăla să-l fi câștigat, sau măcar cel de la Botoșani. Băieți buni cei de la Botoșani nu au bătut pe nimeni”, a declarat Nicolae Cristescu.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii au părăsit Cupa României

Problemele din teren s-au exstins și la nivelul galeriei. Suporterii sunt nemulțumiți după ce echipa lor nu a reușit să țină pasul cu locurile fruntașe și a fost și eliminată din Cupa României. Rapid a remizat contra CFR-ului și a părăsit competiția încă din faza grupelor.

“Vă doriți să vedeți Rapidul campioană cu un joc spectaculos pe placul galeriei? Sau e mai puțin important cum joacă. Mai merge aia cu mai bine o bară frumoasă decât un gol urât?”, a întrebat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Vreau și goluri frumoase și victorii și joc frumos. Clar, îmi place spectacolul, dai un călcâi, asta e pentru Giulești. Mereu am avut jucătoric are fac spectacol, dar trebuie urmărit obiectivul principal să aduci bani să faci investiții.

Dacă joci doar pentru spectacol și pierzi campionate și cupe nu sunt de acord cu asta. Sunt de acord și cu spectacolul, mai dai două călcâie dar să termini 2-0, nu 2-3. Probabil s-au considerat câștigători prea devreme, iar Universitatea Cluj au jucători foarte buni”, a fost replica lui Nicolae Cristescu.

ADVERTISEMENT

“Suflet de rapidist”, o emisiune marca FANATIK, aduce pasiunea pentru fotbal în prim-plan și poate fi vizionată în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Show-ul poate fi văzut în premieră joi, începând cu ora 10:30, iar fanii pot urmări emisiunea și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube FANATIK pentru a nu rata niciun moment din discuțiile captivante.”

Cristescu crede in sansele Rapidului la titlu

 

ADVERTISEMENT