Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj a răspuns cu un singur cuvânt când a fost întrebat despre situația lui Tachtsidis la CFR Cluj

Cristi Balaj, fostul arbitru FIFA, și-a dat demisia de la CFR Cluj după înfrângerea suferită în sferturile de finală ale Cupei României Betano.
11.04.2024 | 12:17
Cristi Balaj a raspuns cu un singur cuvant cand a fost intrebat despre situatia lui Tachtsidis la CFR Cluj
Cristi Balaj a răspuns cu un singur cuvânt când a fost întrebat despre situația lui Tachtsidis la CFR Cluj. Sursa foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, fostul președinte al echipe din Gruia, care a demisionat după umilința trăită în sferturile de finală ale Cupei României Betano, în fața celor de la Corvinul Hunedoara, scor 4-0, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, despre viitorul lui Tachtsidis la CFR Cluj.

Cristi Balaj nu crede că Tachtsidis va mai rămâne la CFR Cluj

Fostul arbitru FIFA, Cristi Balaj, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Tachtidis, jucător eliminat în meciul din sferturile de finală ale Cupei României Betano, nu va mai continua la CFR Cluj din vară.

ADVERTISEMENT

„Nu! Un răspuns simplu. S-au întâmplat multe, plus că CFR, așa cum s-a demonstrat, are doi jucători care în momentele grele știu să strângă rândurile, știu să sufere.

Keita este un exemplu în acest sens, este un jucător care a fost adus, urmărit și mă bucur. Lumea nu știe și îi mai blamează si pe Răzvan Zamfir, pe Mara și pe Bilașco.

ADVERTISEMENT

Fără ei, clubul nu ar fi fost în situația în care să aibă șansa de a deveni o echipă puternică și să construiască în așa fel încât să aibă o echipă care să se califice în grupele unei cupe europene.

Campionatul este, în continuare, disputat, locul doi este mai important decât își imaginează multă lume, mai ales în contextul în care Voluntari ar câștiga Cupa României, șansele fiind destul de mari, locul doi va juca în Europa League”, a declarat Cristi Balaj la FANTIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, noua achiziție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA

La doar câteva zile după ce și-a dat demisia de la CFR Cluj, Cristi Balaj și-a găsit un alt loc de muncă. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, fostul arbitru FIFA va face parte din echipa FANATIK SUPERLIGA, fiind noul expert pe partea de arbitraj.

„Am decis să rămân aproape de fotbal şi să nu stau departe foarte mult timp. Fiind conectat în permanenţă la tot ce se întâmplă în acest fenomen, voi fi analist la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Îi mulţumesc lui Horia Ivanovici pentru propunere, am acceptat-o cu drag pentru că vorbim despre o emisiune profesionistă, care a avut o creştere semnificativă de audienţă în ultimul timp, FANATIK SUPERLIGA fiind în acest moment una dintre cele mai urmărite producţii media de profil”, a declarat Cristi Balaj.

Pe Cristi Balaj îl veți putea vedea în fiecare week-end, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1, înaintea marilor dueluri din play-off-ul Superligii.

Cristi Balaj a răspuns cu un singur cuvânt când a fost întrebat despre situația lui Tachtsidis la CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: