Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, noul expert Fanatik SuperLiga pe arbitraj: “Asta le promit telespectatorilor”. Cum arată cea mai tare echipă de analiști din România

Cristi Balaj se alătură celei mai tari echipe de analişti din România. Fostul preşedinte de la CFR Cluj este noul expert pe probleme de arbitraj la Fanatik SuperLiga, pe Prima Sport 1.
07.04.2024 | 12:41
Cristi Balaj noul expert Fanatik SuperLiga pe arbitraj Asta le promit telespectatorilor Cum arata cea mai tare echipa de analisti din Romania
Cristi Balaj, noul expert Fanatik SuperLiga pe arbitraj: "Asta le promit telespectatorilor". Cum arată cea mai tare echipă de analiști din România. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a devenit în scurt timp una dintre cele mai tari emisiuni sportive din România. Luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30, show-ul poate fi urmărit live pe site-ul FANATIK.RO, în timp ce sâmbătă şi duminică, Horia Ivanovici vă aşteaptă pe Prima Sport 1 înainte şi după cele mai tari derby-uri ale etapei din SuperLiga.

Cristi Balaj, noul expert Fanatik SuperLiga pe arbitraj: “Asta le promit telespectatorilor”

FANATIK SUPERLIGA vine cu cea mai tare echipă de analişti din România căreia i se adaugă de duminică, 7 aprilie, Cristi Balaj, fostul preşedinte al celor de la CFR Cluj şi unul dintre cei mai respectaţi arbitri din ultimele decenii în România.

ADVERTISEMENT

“Am decis să rămân aproape de fotbal şi să nu stau pe banca de rezerve foarte mult timp. Fiind conectat în permanenţă la tot ce se întâmplă în acest fenomen, începând de astăzi voi fi analist la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Îi mulţumesc lui Horia pentru propunere, am acceptat-o cu drag pentru că vorbim despre o emisiune profesionistă, cu o creştere semnificativă de audienţă în ultimul timp, FANATIK SUPERLIGA fiind în acest moment una dintre cele mai urmărite producţii media de profil. 

ADVERTISEMENT

Nu este un post nou pe care voi evolua, dat fiind faptul că am îndeplinit rolul de analist tv în trecut. Promit din start telespectatorilor că analizele mele vor fi mereu imparţiale, argumentate şi cu elemente care vor veni în sprijinul celor care doresc să aibă o imagine cât mai corectă”, a transmis Cristi Balaj.

Cum arată cea mai tare echipă de analiști din România

Cele mai fierbinţi faze de arbitraj din SuperLiga vor fi analizate de specialistul Cristi Balaj, astfel încât telespectatorii să aibă o imagine cât mai corectă asupra unuia dintre cele mai controversate aspecte ale jocului: arbitrajul.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA propune cea mai tare echipă de analişti din România, cu foste mari glorii ale granzilor Steaua, Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova, antrenori şi ziarişti de top şi, odată cu transferul lui Cristi Balaj, foşti arbitri FIFA:

Sorin Cârţu, Robert Niţă, Mihai Stoichiţă şi Andrei Vochin, Cristi Coste, Alin Buzărin, Dănuţ Lupu, Giani Kiriţă, Florentin Petre, Valeriu Răchită, Bănel Nicoliţă, Florin Gardoş, Adrian Ilie, Nicolae Dică, Adrian Mutu, Cristi Balaj şi Viorel Moldovan.

ADVERTISEMENT

Nu uitaţi, FANATIK SUPERLIGA se vede live online pe FANATIK.RO, luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30, iar în weekend trecem pe TV. Horia Ivanovici vă aşteaptă sâmbătă şi duminică pe Prima Sport 1 înainte şi după cele mai tari meciuri ale etapei din SuperLiga.

ADVERTISEMENT
Tags: