Sport

Cristi Balaj anunță curățenia de iarnă la CFR Cluj: ”Unii jucători nu s-au integrat”. Video

CFR Cluj a avut o primă parte de sezon extrem de încărcată, iar președintele Cristi Balaj a dezvăluit că vor fi schimbări la nivelul lotului în această iarnă.
28.12.2022 | 18:05
Cristi Balaj anunta curatenia de iarna la CFR Cluj Unii jucatori nu sau integrat Video
CFR Cluj a avut o primă parte de sezon extrem de încărcată, iar președintele Cristi Balaj a dezvăluit că vor fi schimbări la nivelul lotului în această iarnă
ADVERTISEMENT

Campioana României a pierdut surprinzător ultimul meci din 2022, scor 0-1 cu Hermannstadt, și a ratat ocazia de a încheia anul pe primul loc în SuperLiga. Ardelenii au rămas la un punct în urma liderului Farul Constanța.

Cristi Balaj, mulțumit de parcursul lui CFR Cluj

La final de an, președintele Cristi Balaj a făcut o analiză amplă a acestei prime părți a sezonului și consideră că rezultatele obținute de CFR Cluj sunt îmbucurătoare, deși admite că era loc de și mai bine.

ADVERTISEMENT

”Cel mai măreț lucru realizat a fost apropierea și demonstrația suporterilor, că au fost alături de noi la meciurile importante, indiferent că a fost atunci când s-a câștigat campionatul, indiferent că vorbim de calificarea în grupele Conference League sau în primăvara europeană, accederea în Cupa României sau că suntem la un punct distanță de lider.

Foarte bun parcursul privind în urmă. Suntem mândri că suporterii CFR Cluj au fost alături de noi și, nu în ultimul rând, pentru rezultatele obținute. Puteau fi mai bune, dar nu avem cum să ștergem cu buretele tot ce s-a întâmplat până în acest an.

ADVERTISEMENT

Jucătorii noștri au evoluat în 39 de partide oficiale. Ne-a fost greu nouă, celor din conducere, dar lor, care au fost în teren. Privim cu speranță către 2023. A fost un obiectiv să realizăm o echipă mai puternică și l-am realizat”, a declarat Balaj.

Balaj a vorbit despre o remaniere a lotului

Oficialul grupării din Gruia a admis faptul că unii jucători transferați la începutul sezonului nu au dat randamentul așteptat și a precizat că vor exista mișcări de trupe la nivelul lotului, atât la capitolul plecări, cât și la sosiri.

ADVERTISEMENT

”Suntem mulțumiți de transferurile făcute. Există și anumite excepții. Sunt anumiți jucători care nu neapărat că nu au valoare, dar care nu s-au integrat așa cum ne-am fi dorit noi în cadrul echipei.

Privim cu speranță pentru că avem în vizor anumite transferuri, anumite finisaje, jucători care să aducă un plus valoare, să se alăture celor care vor rămâne în continuare”, a mai spus Cristi Balaj, într-un interviu postat pe pagina de Facebook a clujenilor.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că echipa a avut parcurs foarte bun în această primă parte a stagiunii, FANATIK a aflat că antrenorul Dan Petrescu a stabilit deja lista neagră. Pe ea se află 4 jucători care au venit în Gruia în vară. Este vorba de Karlo Brucic, Ibrahima Mbaye, Vito Mistrati și Jose Gomes.

ADVERTISEMENT
Tags: