Sport

CFR Cluj – FC Hermannstadt 0-1, în etapa 21 din SuperLiga. Campioana en-titre termină anul pe locul 2. Cum arată clasamentul. Video

CFR Cluj termina anul 2022 pe locul 2! Campioana en-titre a pierdut incredibil, în minutul 4 de prelungiri, acasă, scor 0-1, cu Hermannstadt.
20.12.2022 | 21:58
CFR Cluj  FC Hermannstadt 01 in etapa 21 din SuperLiga Campioana entitre termina anul pe locul 2 Cum arata clasamentul Video
În ultimul meci din 2022, Hermannstadt a câștigat pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
20-12-2022
18:02

CFR Cluj - Hermannstadt 0-1 (Bejan 90+4)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL: Hermannstadt dă lovitura și câștigă la ultima fază a jocului din Gruia, împiedicând-o astfel pe CFR să termine la egalitate de puncte cu liderul Farul. Datorită acestui succes, echipa lui Măldărășanu încheie și ea anul pe loc de play-off.

Min. 90+4 – GOOOL Hermannstadt!!! Sibienii dau lovitura la un corner! Bejan finalizează cu capul centrarea lui Petrescu!

Min. 90+3 – Kolinger vede cartonaș roșu! Fundașul central a fost eliminat pentru că a primit al doilea galben după ce l-a lovit peste față pe Babic!

Min. 48 – Butean expediază un șut bun din lovitură liberă, însă balonul trece pe lângă poarta apărată de Scuffet.

Min. 31 – Ocazie mare la poarta sibienilor! Yuri recentrează mingea trimisă în careu de Ciprian Deac, dar Bîrligea nu reușește să finalizeze cu gol!

Min. 12 – Campioana ratează prima ocazie mare de gol. Camora șutează din poziție bună, dar mingea se duce în plasa laterală.

Min. 1 – Arbitrul Andrei Chivulete a fluierat startul partidei din Gruia!

20-12-2022
17:27

Echipele de start la CFR Cluj - FC Hermannstadt

Echipele de start la meciul CFR Cluj – FC Hermannstadt.

  • CFR Cluj: Scuffet – Manea, Kolinger, Yuri, Camora – Deac, Boateng, Cvek – Malele, Janga, Bîrligea. Rezerve: R. Sava, Braun, R. Bălan, Hoban, Bordeianu, Hammershoy-Mistrati, Gîdea, Yeboah, Roger. Antrenor: Dan Petrescu.
  • FC Hermannstadt: Letica – Medina, Antoche, Opruț, Bejan, Butean – Sota, Oroian, Bicean, Balaure – Paraschiv. Rezerve: Muțiu, P. Petrescu, Iancu, Babic, Baba, Răuță, Năstăsie, Bucuroiu. Antrenor: Marius Măldărașanu.

Meciul CFR Cluj – FC Hermannstadt are loc marți, 20 decembrie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 21-a din SuperLiga, ultima din acest an. Partida de la Cluj este momentul care marchează despărțirea fotbalului românesc de anul 2022. Cu o victorie, CFR Cluj ar produce schimbarea de lider tocmai în ultimele 90 de minute ale acestui an, după ce Farul a condus tot timpul.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC Hermannstadt, în etapa 21 din SuperLiga

Întâlnirea CFR Cluj – FC Hermannstadt se dispută marți, 20 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din orașul de pe Someș, în etapa 21 din SuperLiga. Cum este partida care poate aduce echipa lui Dan Petrescu pe primul loc, există premise serioase ca la acest ultim meci din 2022 jucătorii clujeni să aibă parte de un număr sporit de spectatori în tribune.

ADVERTISEMENT

Într-o oarecare măsură este și un derby al Ardealului, dar cu toate evoluțiile de altfel lăudabile ale sibienilor, totuși decalajul valoric este destul de evident și echipa care a câștigat ultimele cinci titluri în SuperLiga poate fi din nou prima, deși la un moment decalajul față de Farul era unul extrem de consistent, de nouă puncte.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC Hermannstadt

Partida CFR Cluj – FC Hermannstadt se joacă marți, 20 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu, în etapa 21 din SuperLiga și poate fi urmărită în transmisiune directă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona și dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj, marți, 20 decembrie, este o vreme frumoasă, cu cer mai mult senin, fără nicio amenințare de precipitații, dar cu o temperatură destul de scăzută, numai 3 grade la orele amiezii. La ora startului partidei, ora 20:00, sunt toate șansele să avem 0 grade sau chiar sub limita de îngheț. Partida va fi condusă de arbitrul bucureștean Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – FC Hermannstadt

La CFR Cluj este absent atacantul croat Gabriel Debeljuh, care a anunțat că nu își va prelungi contractul cu gruparea din Gruia. El acuză că a fost obligat să își plătească singur toate cheltuielile legate de operația de ligamente efectuată în Italia și de perioada de recuperare, deși șefii CFR-ului l-au anunțat că în ianuarie își va primi toți banii dați în scop medical.

ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt va încheia anul fără fundașul central Stoica, liderul apărării, dar Marius Măldărășanu nu își face probleme din acest punct de vedere. Sibienii speră la locul 6, de play-off, de care îi despart momentan trei puncte. Ei sunt optimiști și spun că dacă vor fi atenți în defensivă ar putea spera la un egal.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FC Hermannstadt

Nu este nici o surpriză faptul că toate casele de pariuri văd formația clujeană drept favorită certă, doar cota care îi este acordată pare a fi foarte generoasă, 1,65 față de 6,00 cât au primit sibienii, pentru a nu permite schimbarea de lider în SuperLiga în ultimele 90 de minute din acest an. Șansă dublă X2 are cotă 2,45, iar un gol înscris de oaspeți ajunge la cota de 1,90.

ADVERTISEMENT

Nu sunt multe meciuri între cele două echipe, lucru absolut normal. La Cluj gazdele s-au impus de două ori, ultima dată cu 1-0 în 2020. FC Hermannstadt a reușit un singur egal, pe 2 septembrie 2019, într-un meci pe care îl putea pierde dacă Țucudean nu ar fi irosit o lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT