Sport

Primele plecări de la CFR Cluj după meciul cu Hermannstadt! Toți cei 4 jucători au venit în mercato de vară. Exclusiv

CFR Cluj a avut parte de rezultate foarte bune în acest sezon, dar FANATIK a aflat că Dan Petrescu a stabilit deja lista cu jucătorii care vor pleca în această iarnă.
19.12.2022 | 16:31
Primele plecari de la CFR Cluj dupa meciul cu Hermannstadt Toti cei 4 jucatori au venit in mercato de vara Exclusiv
CFR Cluj a avut parte de rezultate foarte bune în acest sezon, dar FANATIK a aflat că Dan Petrescu a stabilit deja lista cu jucătorii care vor pleca în această iarnă. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana en-titre mai are de jucat un meci în acest an, cu FC Hermmanstadt pe teren propriu, iar cu o victorie ar încheia 2022 pe primul loc în clasamentul din SuperLiga.

CFR Cluj a stabilit lista jucătorilor care pleacă în iarnă

În prima parte a sezonului ardelenii s-au concentrat pe evoluțiile din cupele europene și după ce au reușit calificarea în play-off-ul pentru optimile de finală din Conference League și-au axat toate forțele către campionat și au recuperat fantastic din distanța care îi despărțea de liderul Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că echipa a avut parcurs foarte bun în această primă parte a stagiunii, FANATIK a aflat că antrenorul Dan Petrescu a stabilit deja lista neagră. Pe ea se află 4 jucători care vor pleca de la CFR Cluj chiar după întâlnirea cu Hermannstadt. De remarcat este faptul că toți au venit în Gruia în vară.

Primul pe listă este fundașul stânga Karlo Brucic, adus liber de contract de la FC Koper. Venit să-l suplinească pe căpitanul Mario Camora, croatul nu a impresionat și evoluat în doar 4 meciuri (3 în campionat și una în Cupa României), fiind apoi scos de pe lista de 25 de jucători pentru SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 30 de ani, care mai are contract până la finalul sezonului, nu a mai prins lotul CFR-ului nici măcar în momentul în care Camora a lipsit fiind în recuperare după operația de apendicită.

Hammershoy-Mistrati a jucat cel mai mult dintre cei care vor pleca

Din informațiile FANATIK, ceilalți trei fotbaliști care vor pleca în această iarnă de la CFR Cluj sunt Ibrahima Mbaye, jucător ce nu a evoluat deloc, Vito Mistrati, fotbalist achiziționat de la Randers cu 300.000 de euro, și Jose Gomes, care a avut aparții sporadice în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Fundaș dreapta de meserie, Ibrahima Mbaye a fost adus gratis de la Bologna. În ciuda unui CV impresionant, cu peste 120 de meciuri în Serie A și cu titlul de campion al Africii cu naționala Senegalului, fotbalistul de 28 de ani crescut la academia lui Inter Milano nu a reușit să impună în fața lui Cristi Manea.

Impresionat de Vito Hammershoy-Mistrati în meciurile pe care CFR Cluj le-a jucat împotriva lui Randers în ediția precedentă din Conference League, Dan Petrescu a cerut aducerea danezului. Conducerea a plătit 400.000 de euro, dar fotbalistul nu a dat randamentul scontat. Lovit de probleme medicale, mijlocașul a jucat doar 321 de minute în 9 partide, în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Jose Gomes a ajuns în lotul ardelenilor după accidentarea gravă a lui Gabriel Debeljuh, însă nici el nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Atacantul de 23 de ani crescut în curtea Benficăi Lisabona a evoluat doar în 2 jocuri, ambele în Cupa României.

ADVERTISEMENT
Tags: