Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, certat de nevasta antrenorului: “Nu ești bărbat!”

Cristi Balaj a fost certat de nevasta fostului antrenor de la CFR Cluj. Președintele ardelenilor a făcut dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.
28.07.2023 | 11:56
Cristi Balaj certat de nevasta antrenorului Nu esti barbat
Cristi Balaj a fost certat de nevasta fostului antrenor de la CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Venirea lui Andrea Mandorlini în postura de antrenor principal la CFR Cluj a adus o serie de modificări în staff-ul ardelenilor. Fosta campioană a României s-a despărțit de secundul Alin Minteuan, dar și de Cristi Moldovan, antrenorul cu portarii. Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a fost certat de Anca Minteuan, soția fostului secund al clubului ardelean.

Cristi Balaj, certat de nevasta antrenorului: „Nu ești bărbat!”

Andrea Mandorlini a venit la Cluj cu staff-ul său, însă italianul a acceptat ca la echipă să rămână preparatorul fizic Cristian Dragotă, care a lucrat pentru CFR Cluj și în sezonul precedent. Cristi Balaj a povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum a fost certat de Anca Minteuan, soția fostului antrenor secund al ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului finanțat de Neluțu Varga a explicat cum a ajuns să-l anunțe pe Alin Minteuan despre faptul că nu-i va fi prelungit contractul, deși se afla la o înmormântare. „Ne certau foști mari jucători, ne certau nevestele lor că de ce i-am dat afară, dar de fapt noi nu am prelungit contractul. Mă certau că de ce n-am plecat de la înmormântare. Eram lângă mormântul mătușii mele care m-a crescut și nu am vrut să-i spun în față că nu-i prelungim contractul. 

(n.r. Cine ți-a zis asta, la ce jucător?) La Minteuan (n.r. Alin). Eram la înmormântare la Baia Mare, aveam ochii în lacrimi, eram lângă mormântul mătușii care m-a crescut și m-a sunat Bilașco, a insistat o dată, de două ori, de cinci ori. Mi-a comunicat în cele din urmă că Mandorlini și-a făcut staff-ul și Alin Minteuan nu a fost ales.

ADVERTISEMENT

Urma să-i expire contractul peste 5-6 zile lui Alin Minteuan și m-a rugat să-l anunț eu. Am spus că-l anunț a doua zi, dar atunci era plecarea în cantonament. Nu cumva să vină omul cu bagajele făcute și să se întoarcă acasă cu ele. M-am dat deoparte, supărat fiind, și mi-am cerut scuze în repetate rânduri că-i spun prin telefon și că nu sunt în fața lui.

I-am spus: ‘Aș fi preferat să fiu lângă tine acum și nu la un cimitir’. (n.r. ți-a zis doamna Minteuan că nu ești bărbat) Da, mi-a spus că nu sunt bărbat că nu i-am spus în față”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Am avut intenții bune. În final am fost biciuit”

Cristi Balaj a fost rugat de colegii săi să-l anunțe pe Alin Minteuan despre plecare, pentru că președintele lui CFR Cluj avea o relație excelentă cu fostul jucător al ardelenilor. Deși a avut intenții bune, Cristi Balaj a fost luat pe sus.

„L-am invitat a doua zi să vină să salute băieții că pleacă în cantonament și să discutăm. A refuzat. N-am fost suficient de bărbat să-i spun în față, eu de fapt fiind doar porumbelul acela care a transmis mesajul și cum să spun… E atât de valoros soțul ei. Eu confirm și chiar am avut o afinitate față de el încât îi făceam cafeaua în fiecare zi. O să-l servesc cu o cafea când o să mă întâlnesc. Nu mi-e jenă. Și mie îmi fac cafeaua. 

ADVERTISEMENT

Eu eram supărat pe colegii mei că nu anunță ei. Ei de ce m-au rugat pe mine? Pentru că eu am fost de fiecare dată cel care l-a susținut pe Alin și am încercat să-l păstrăm. L-am rugat pe Dan Petrescu să-l ia pe lângă el că renunțaseră la echipa a doua când am venit eu. L-am rugat pe Dan Petrescu să-l ia lângă el. Ei știau că eu sunt cel care încercam să-l promovez și să-l susțin. Într-un final am fost biciuit.

Mă rugase cineva să-i spun despre soarta lui pentru că există o echipă unde ar putea să fie principal. Nu cumva din cauza a 15 minute sau a unei ore, zile să piardă un posibil contract. După ce ai activat atâta timp la CFR Cluj și ai fost secund și principal, chiar meriți să primești șansa de a antrena din postura de principal. Am avut intenții foarte bune. Ne asumăm. Sunt președinte și îmi asum. Chiar dacă intențiile mele au fost bune”, a încheiat Cristi Balaj.

HORIA IVANOVICI vă așteaptă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO cu cea mai tare emisiune sportivă din media românească FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi urmărită luni, marți și vineri, ÎN PREMIERĂ, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și canalul de Youtube FANATIK.

Cristi Balaj, certat de nevasta fostului antrenor de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: