Fotbal intern

Cristi Balaj dă de pământ cu decizia UEFA în cazul lui Colțescu: „E rușinos! Dacă au ajuns străinii să ne fure din țară”

08.03.2021 | 20:20
Cristi Balaj da de pamant cu decizia UEFA in cazul lui Coltescu E rusinos Daca au ajuns strainii sa ne fure din tara
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a vorbit despre decizia UEFA în cazul lui Sebastian Colțescu, care l-a suspendat pe arbitrul român după scandalul de rasist de la meciul de Champions League dintre PSG și Istanbul Bașakșehir.

Președintele ANAD consideră că este o decizie rușinoasă și îi atacă la rândul lui pe turcii de la Bașakșehir, care l-au făcut pe Colțescu țigan și care nu au fost sancționați.

ADVERTISEMENT

Și asistentul Octavian Șovre este sancționat pentru comportament inadecvat și va urma programul educațional, la fel ca Sebastian Colțescu.

Cristi Balaj dă de pământ cu decizia UEFA în cazul lui Colțescu

Cristi Balaj a comentat decizia UEFA din cazul de rasism al lui Sebastian Colțescu și i se pare uluitor ce s-a stabilit în cadrul forului european: „Am spus că nu e cazul de rasism.

ADVERTISEMENT

Dacă au ajuns străinii să ne fure din țară, nu e cazul să ne fure și limba pe care o învățăm de când suntem mici, limbă pe care o învățăm de la școală.

Comportament inadecvat, dar Șovre care a folosit același limbaj, a primit avertisment. E rușinos, e o rușine imensă. Dacă ei au primit aceste decizii, echipa turca nu ar mai trebui să joace trei ani”.

ADVERTISEMENT

„Eu spun că People Lives Matter, inclusiv viața lui Colțescu!”

Cristi Balaj a continuat și a făcut referire și la mișcarea „Black Lives Matter”, pe care a modificat-o, redenumind-o „People Lives Matter”: Eu apăr un român, apăr limba română.

Nu suntem un popor care practicăm rasism. Există mișcarea Black Lives Matter, dar eu spun că People Lives Matter, inclusiv și viața lui Colțescu.

ADVERTISEMENT

Conform deciziei, el poate să arbitreze la EURO, la Europa League și alte competiții. Este rușinos și ce s-a întâmpat cu implementarea VAR-ului în Liga1”, a mai spus Cristi Balaj la TV LookSport.

  • 49 de ani este vârsta lui Cristi Balaj
ADVERTISEMENT