Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, detalii incredibile de pe ștatul de plată de la CFR Cluj: „Am găsit un salariu de 57.000 de euro”. Cine l-ar fi încasat. Video exclusiv

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a făcut dezvăluiri despre anomaliile de la campioana României. Salariu uriaș pentru un fost jucător.
06.04.2023 | 13:05
Cristi Balaj detalii incredibile de pe statul de plata de la CFR Cluj Am gasit un salariu de 57000 de euro Cine lar fi incasat Video exclusiv
684.000 de euro pe an ar fi câștigat Giedrius Arlauskis la CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA și a făcut dezvăluiri surprinzătoare legate de risipa uriașă de bani de la CFR Cluj.

Cristi Balaj, dezvăluiri despre suma uriașă câștigată de un jucător a lui CFR Cluj: „E important să știți”

Cristi Balaj a șocat la FANATIK SUPERLIGA, după ce a dezvăluit suma exorbitantă pe care campioana României o plătea lunar unui singur jucător: „Atenție mare! Ca să fac o paranteză aici, e important să știți. Am găsit cu un contract net lunar de 57.000 de euro! S-a reziliat”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Vivi Răchită a spus că ar fi vorba de fostul portar lituanian care a și dat-o pe CFR Cluj în judecată pentru a-și primi banii, Giedrius Arlauskis. Cristi Balaj nu a vrut să confirme, însă nici nu a negat.

În studio, reacțiile au fost savuroase: „Arlauskis avea un salariu de 57.000 de euro pe lună?! Net?! Doamne, ce bine se câștigă în România! De ce nu v-ați apucat de fotbal înainte? Trebuia să vă apucați mai târziu”, a spus Ioana Cosma, completată de Robert Niță: „Ne-am născut prea târziu! Și asta ne ocupă tot timpul!”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a continuat să vorbească despre această anomalie și bilanțul financiar al clubului: „Eu nu dau nume! Ca să înțelegeți ce am găsit. Vorba domnului Crăciunescu:’ Ne putem gândi la orice!’. Doamne ferește, nu vreau să acuz, pentru că nu ăsta e țelul meu, dimpotrivă”.

Cristi Balaj nu a vrut să se interpreteze că îl atacă pe Marian Copilu și alți foști angajați ai clubului: „Eu felicit că cei care au fost anteriori mie au câștigat cupe și trofee importante”

Cristi Balaj nu a vrut să lase loc de interpretări în discursul său, însă a subliniat că CFR Cluj are de azi înainte o altă strategie: „Eu felicit că cei care au fost anteriori mie au câștigat cupe și trofee importante, dar am ajuns la concluzia că cel mai important este să creem un club sau un bilanț care să nu oblige finanțatorii să aducă bani de acasă.

ADVERTISEMENT

Să începem să facem o fundație sănătoasă, chiar cu o compromitere să spun așa, a unor obiective. Cu cât ai o fundație mai sănătoasă, cu atât poți să înalți mai mult ulterior”, a mai spus oficialul ardelenilor la FANATIK SUPERLIGA.

Ioana Cosma a aplaudat noua inițiativă și politică financiară de la CFR Cluj: „Baftă multă în acest proiect și așa e normal să fie, să nu vină oamenii cu bani de acasă, pentru că ar trebui să meargă din inerție, ba, mai mult, să lase și ceva acolo”.

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT