Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj face dezvăluiri despre „Otele la FCSB”: „Credeți-mă că știu ce spun. Cunosc ce oferte sunt!”

Cristi Balaj a vorbit despre ceea ce ar putea însemna una dintre bombele următoarei perioade de mercato, Philip Otele la FCSB
10.04.2024 | 16:22
Cristi Balaj face dezvaluiri despre Otele la FCSB Credetima ca stiu ce spun Cunosc ce oferte sunt
Cristi Balaj face dezvăluiri despre „Otele la FCSB”: „Credeți-mă că știu ce spun. Cunosc ce oferte sunt!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a vorbit despre posibilitatea unui transfer la FCSB al lui Philip Otele. Gigi Becali a dezvăluit că CFR-istul e unul dintre fotbaliștii cu care vrea să își facă echipă de Champions League.

Cristi Balaj face dezvăluiri despre „Otele la FCSB”: „Credeți-mă că știu ce spun. Cunosc ce oferte sunt!”

Neluțu Varga a transmis prin intermediul FANATIK care este prețul pe care l-ar accepta pentru a îl ceda la FCSB pe Philip Otele. Fostul președinte al ardelenilor, Cristi Balaj e convins că sunt zero șanse ca nigerianul să fie transferat în România.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali și-ar dori normal ca CFR Cluj să aibă greutăți în mod special din punct de vedere financiar și CFR să fie obligată să vândă pentru o sumă mai mică FCSB-ului.

Mai mult decât, sunt convins că Otele va activa la echipe din campionate mai importante. Știu ce oferte au fost, știu ce echipe îl urmăresc. E un jucător care e undeva poziționat în primii cinci jucători ai campionatului românesc.

ADVERTISEMENT

Și atunci e normal să aibă o valoare care să-i permită patronului să ceară o sumă mare. Mi-e greu să cred că Gigi Becali va putea sau va fi de acord să ofere pe Otele suma pe care alte cluburi din străinătate le va oferi CFR-ului”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Neluțu Varga, preț de prietenie pentru Gigi Becali

Philip Otele din vara lui 2023 în Gruia, când a sosit liber de contract după despărțirea de UTA Arad. Atacantul în vârstă de 24 de ani a ajuns acum la o cotă de piață de 1,5 milioane de euro, conform transfermarkt.com. În acest sezon de SuperLiga, Otele a marcat 13 goluri și a oferit 7 assist-uri.

ADVERTISEMENT

„Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

ADVERTISEMENT

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”, a declarat Neluțu Varga în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Ce se va intampla cu CFR Cluj | “VA FI DAT AFARA IN VARA” | Rapid - CFR 1-4

ADVERTISEMENT