Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, ultimele detalii despre Bîrligea și Tachtsidis. „E aglomerație mare la Marijana”

Cristi Balaj a oferit ultimele detalii despre Daniel Bîrligea și Panagiotis Tachtsidis. Cei doi fotbaliști au fost la celebra Marijana Kovacevic.
01.11.2023 | 11:27
Cristi Balaj ultimele detalii despre Birligea si Tachtsidis E aglomeratie mare la Marijana
Cristi Balaj a oferit ultimele detalii despre Daniel Bîrligea și Panagiotis Tachtsidis. Cei doi fotbaliști au fost la celebra Marijana Kovacevic.
ADVERTISEMENT

Marijana Kovacevic este o celebră vindecătoare de fotbaliști. Mai mulți jucători din SuperLiga, dar și din restul Europei au fost la sârboaică pentru a-și reface rupturile musculare, fiind specialitatea terapeutei. De această dată, fotbaliștii cu probleme musculare de la CFR Cluj i-au făcut o vizită doamnei Marijana. Cristi Balaj a oferit ultimele detalii despre Bîrligea și Tachtsidis.

Cristi Balaj, ultimele detalii despre Daniel Bîrligea

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Balaj a oferit ultimele detalii despre Bîrligea. Președintele celor de la CFR Cluj susține că atacantul a avut o leziune musculară, dar care a fost tratată cu succes de Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

“Bîrligea a fost la Marijana pentru a avea acea intervenție faimoasă. O perioadă aglomerată și pentru Marijana din ce am înțeles, dar îi mulțumim și pe această cale. Au fost mulți jucători. La fotbal jucătorii se accidentează, asta e.

El (n.r. Bîrligea) a avut o leziune musculară, o ruptură musculară. A ieșit la pauza meciului cu Oțelul, nu am mai putut să ne folosim de el în repriza a doua. A lipsit la antrenamente.

ADVERTISEMENT

A fost introdus pe final (n.r. în meciul cu Farul Constanța), probabil că nu a jucat la turație maximă. A încercat într-o oarecare măsură să se protejeze, mai ales că scorul era deja 3-1. Am vrut să vedem dacă intervenția a fost de succes. Important este că a terminat meciul sănătos. Este apt.

(n.r. Marijana Kovacevic face minuni?) Da, în cele mai multe situații și cazuri a reușit. Este senzațională, incredibilă. Este important că l-a refăcut. (n.r. Când va reveni Bîrligea pe teren?) În meciul următor, cel de joi. Văzând că a terminat meciul sănătos, noi zicem că da, rămâne să vedem cât va fi introdus. Nu vrem să îl forțăm să se mai întâmple ceva, Doamne ferește”, a declarat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

Criisti Balaj despre situația lui Tachtsidis: “Nu e grav”

Fostul arbitru a vorbit și despre mijlocașul grec al ardelenilor, care a avut o ruptură ceva mai mare, față de Bîrligea. Cu toate acestea, la FANATIK SUPERLIGA, Cristi Balaj susține că Tachtsidis și-a revenit, dar va fi apt abia pentru meciul cu Poli Iași din SuperLiga.

“Tachtsidis a fost și el la Marijana. A revenit duminică. Ar fi fost periculos să îl introducă. La el leziunea a fost mult mai mare. E și mai masiv. Tachtsidis pare că e grav, dar nu este. La țesutul adipos stă mai bine decât mulți jucători.

ADVERTISEMENT

(n.r. Va fi apt pentru meciul din campionat de weekendul viitor?) Da, cred că da. Și Krasniqi a avut problema musculară, dar și-a revenit”, a mai spus președintele celor de la CFR Cluj.

Printre jucătorii care i-au trecut pragul cabinetului Marijanei Kovacevic se numără fotbaliști precum Florinel Coman, Mihai Pintilii, Răzvan Raț sau Ciprian Marica și au mai fost și Cristiano Ronaldo, Luka Modric, Frank Lampard, Wayne Rooney sau Van Persie.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cristi Balaj, despre fotbaliștii de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT