Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, verdict ferm în lupta pentru locul 2 înainte de Farul – CFR Cluj: „Cele mai mari șanse!”

Cristi Balaj a prefațat duelul Farul - CFR Cluj din etapa a 5-a a play-off-ului SuperLigii și a numit formația care va lupta pentru locul 2.
19.04.2024 | 13:21
Cristi Balaj verdict ferm in lupta pentru locul 2 inainte de Farul  CFR Cluj Cele mai mari sanse
Cristi Balaj, analiză pentru locul 2 înainte de Farul - CFR Cluj. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Farul – CFR Cluj se întâlnesc în etapa a 5-a a play-off-ului SuperLigii și va fi un meci important pentru lupta la locul 2. Cristi Balaj a analizat partida din această seară și a ales favorita.

Cristi Balaj, verdict ferm în lupta pentru locul 2 înainte de Farul – CFR Cluj: “Cele mai mari șanse!”

Lupta pentru locul 2 în SuperLiga este una foarte strânsă. Înainte de meciul Farul – CFR Cluj, Cristi Balaj a oferit un verdict ferm legat de formația care va deveni vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al CFR-ului merge pe varianta fostei sale echipe. Balaj susține că lotul și mai ales revenirea lui Dan Petrescu fac ca toate șansele pentru locul 2 să meargă în favoarea ardelenilor.

“Eu cred că CFR-ul are cele mai mari șanse să ia locul 2. Nu există subiectivism, cunosc lotul de jucători și revenirea lui Dan Petrescu este un avantaj. Iar el e mai liniștit față de perioada în care a plecat”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Va fi un meci echilibrat la Constanța”

Cristi Balaj a analizat și partida dintre Farul și CFR Cluj. Fostul președinte al ardelenilor este de părere că duelul va fi unul echilibrat și că ambele echipe pot scoate un rezultat favorabil.

“Va fi un meci echilibrat. Florin Andrei a arbitrat bine în ultima partidă și, probabil, de aceea a fost delegat. Este un meci important pentru ambele echipe. Cupele europene sunt un obiectiv pentru ambele cluburi. E un avantaj pentru CFR care stă mai bine în clasament. 

ADVERTISEMENT

Nici nu știu cât mai contează moralul în fotbal. Pentru că s-a demonstrat că atunci când o echipă pierde, jucătorii nu mai au acel aer de automulțumire și pun capul în pământ. Vedeți prestația pe care CFR-ul a avut-o în Giulești, imediat la câteva zile după partida din Cupă. 

Din acest punct de vedere nici nu știi dacă e un avantaj sau nu. Din punctul meu de vedere, sunt mai mari șansele ca o echipă valoroasă să scoată un rezultat bun când vine după o înfrângere. 

ADVERTISEMENT

Din acest punct de vedere, la CFR nu există nicio legătură între partida care urmează și situația în care au pierdut. Ei pot să scoată un rezultat pozitiv oricând. Farul este o echipă bună, cu un antrenor, Hagi, a cărei strategii o putem revedea și este similară cu aceea când a câștigat campionatul. Poate să se întâmple orice în acest meci”, a spus Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj, analiză la sânge a lui Kovacs în Champions League

ADVERTISEMENT