Sport

Cristi Bălgrădean nu a uitat eliminarea în faţa lui Young Boys Berna: “Cred că aveam tensiunea 2000!” Exclusiv

CFR Cluj va disputa un meci crucial, marți, la Berna, contra celor de la Young Boys, în manșa retur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Partida are o însemnătate aparte pentru portarul Cristi Bălgrădean, având în vedere cele întâmplate în sezonul trecut din grupele Europa League.
10.08.2021 | 14:06
Cristi Balgradean nu a uitat eliminarea in fata lui Young Boys Berna Cred ca aveam tensiunea 2000 Exclusiv
ADVERTISEMENT

În 2020, CFR Cluj a fost eliminată, în grupele Europa League, de Young Boys, după un meci cu un arbitraj scandalos.

Meciul jucat în ultima etapă din faza grupelor a fost unul cu adevărat de coșmar pentru Cristi Bălgrădean, care a fost eliminat pe final de meci. În plus, Young Boys a beneficiat de un penalty controversat, în minutele de prelungire ale partidei.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean nu a uitat eliminarea în faţa lui Young Boys Berna

În luna februarie a acestui an, Cristi Bălgrădean a vorbit, pentru FANATIK, despre tensiunea pe care a simțit-o în returul cu Young Boys din 2020.

„Nu mi-a trecut nici acum… Cred că aveam tensiunea 2000! Din punctul meu de vedere nu a fost niciun fault și nu e posibil ca la un meci cu asemenea miză, cu calificarea pe masă, să nu fie VAR!

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg nici cum poți da un asemenea 11 metri chiar și fără VAR! Nu pricep… Am spus niște vorbe atunci…”, declara Cristi Bălgrădean, pentru FANATIK, în luna februarie a acestui an.

“Ne jucăm şansa la Berna”

După ultimul meci din campionat, CS Mioveni – CFR Cluj 0-1, Cristi Bălgrădean a lăsat de înțeles că nu a trecut peste șocul trăit, în 2020, contra celor de la Young Boys.

ADVERTISEMENT

„Nu avem de luat nicio revanșă. Așa a fost atunci, noi ne jucăm șansa la Berna, mai ales ca nu mai contează golul în deplasare, plecăm de la 0-0. Noi sperăm, Șumi va pregati foarte bine meciul și ne jucăm șansa.

Clar că toată suflarea ceferistă dorește să ne calificăm, vom vedea dacă putem.

A fost eliminare și din Europa și pentru mine (n.r. în decembrie 2020, la întâlnirea  anterioară cu Young Boys), asta e, au trecut atâtea luni de la acel meci, acum ne gândim la meciul de marți.

ADVERTISEMENT

Secretul nostru e multă muncă, fiecare știe ce are de făcut pe teren și lotul poate e cel mai valoros”, a declarat Cristi Bălgrădean, după partida cu CS Mioveni.

Partida Young Boys – CFR Cluj se va juca marți, de la ora 21:30, în manşa retur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. În meciul jucat în Gruia, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT