Fotbal intern

Cristi Bobar, fost oficial la Dinamo, implicat într-un grav accident rutier: „A fost o minune de Crăciun că sunt în viață”

25.12.2019 | 13:22
Cristi Bobar fost oficial la Dinamo implicat intrun grav accident rutier A fost o minune de Craciun ca sunt in viata
ADVERTISEMENT

Cristi Bobar, fost director sportiv la Dinamo, în prezent președintele clubului CSM Reșița, a fost implicat într-un grav accident rutier. Mașina în care se afla oficialul formației bănățene a fost lovită frontal de un alt autoturism, intrat pe contrasens, și a părăsit carosabilul.

Cristi Bobar, implicat într-un accident de circulație

Președintele clubului de Liga 2 CSM Reșița, Cristi Bobar, se întorcea de la Hunedoara, unde a participat la o întâlnire cu agentul Bogdan Apostu, pentru posibile viitoare transferuri în ianuarie, când a fost lovit frontal de un SUV intrat pe contrasens.

ADVERTISEMENT

Cristi Bobar dezvăluie că a fost inconștient după accidentul ce a avut loc în Ajunul Crăciunului, iar faptul că a supraviețuit este considerat o „minune”.

Eram inconștient si nu pricepeam ce s-a întâmplat. A fost o minune de Crăciun că mai sunt în viață. Mă dor toate, dar măcar sunt cu familia acasă. Veneam de la Hunedoara acasă, la Reșița”, a declarat Cristi Bobar, potrivit Gsp.

ADVERTISEMENT

Cristi Bobar a fost director sportiv la Dinamo în perioada iunie 2013 – ianuarie 2015 și a mai deținut posturi în conducere la CFR Cluj și Cetate Deva.

CSM Reșița, loc retrogradabil la finalul anului

CSM Reșița, club la care Cristi Bobar este președinte, ocupă loc retrogradabil la finalul anului 2019. După 20 de etape, formația bănățeană este pe locul 17, din 19 formații rămase în competiție după retragerea celor de la DacoGetica, cu 18 puncte acumulate.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu l-a înlocuit pe Leontin Doană pe banca celor de la CSM Reșița la începutul lunii noiembrie, informație oferită în exclusivitate de FANATIK, dar, în ciuda experienței la nivel de primă ligă a lui Munteanu, rezultatele bănățenilor au continuat să fie sub așteptări.

În cele cinci meciuri în care a fost condusă de noul antrenor, echipa din Reșița a înregistrat două remize, cu Snagov și U Cluj, și trei înfrângeri, cu Miercurea Ciuc, Ripensia Timișoara și CS Mioveni.

ADVERTISEMENT