Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Borcea, anunț apocaliptic pentru CFR Cluj: „Va intra în insolvență dacă nu face asta”. Video exclusiv

Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, a făcut un anunț apocaliptic care o vizează pe CFR Cluj. Ardelenii ar putea intra în insolvență.
29.04.2023 | 22:41
Cristi Borcea anunt apocaliptic pentru CFR Cluj Va intra in insolventa daca nu face asta Video exclusiv
Cristi Borcea a avut un anunț apocaliptic pentru CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a fost protagonistul unei ediții eveniment a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Fostul finanțator de la Dinamo a vorbit, printre multe altele, despre situația celor de la CFR Cluj. Omul de afaceri este convins că formația finanțată de Neluțu Varga va intra în insolvență dacă nu va accede în cupele europene.

Cristi Borcea, anunț apocaliptic pentru CFR Cluj: „Va intra în insolvență”

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo în perioada 1995-2012, a vorbit despre situația echipelor de fotbal din România. Invitat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, omul de afaceri este de părere că CFR Cluj va intra în insolvență, la fel cum s-a întâmplat în 2015, dacă nu va prinde cupele europene.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cristi Borcea a mărturisit că orice echipă, fie că este vorba de Rapid sau FCSB, are nevoie de un parcurs cât mai lung în cupele europene. (n.r. dacă nu intră în cupele europene intră CFR Cluj în insolvență?) Eu zic că da. E nevoie de orice echipă în cupele europene.

VEZI VIDEO MAI JOS

Rapidul dacă stă și nașul ia 5 ani campionatul și nu se duce în grupe… Din cinci, trei măcar în oricare grupă să acopere de acolo 7-8 milioane de euro pentru că noi în grupele Ligii Campionilor nu mai ajungem. La masa bogaților nu mai ajungem. Nu mai avem echipe pentru a juca”, a declarat Cristi Borcea, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, planul de salvare al fotbalului românesc: „Ca președinte de Federație nu ai nicio putere”

Cristi Borcea consideră că odată cu ridicarea stadionului de la Constanța, Gică Hagi ar putea atrage oameni puternici la Farul. O altă variantă propusă de fostul finanțator al lui Dinamo este ocuparea unui post de conducere în sport de către Gică Hagi.

„În primul rând, îți trebuie infrastructură. Farul dacă își face stadion și rămâne Gică Hagi, atunci o să vină oameni lângă el, oameni puternici. Sau să treacă Gică Hagi în fruntea sportului și să facă ce au făcut ungurii. Ca președinte de Federație nu ai nicio putere.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie în zona aceasta sau indiferent de Guvern să schimbe și să se ocupe de acest program de implementare și de concepție și să conducă tot. E prea important. Suntem o țară de nebuni. Dacă noi o contestăm pe cea mai bună handbalistă din lume, banii publici lui Cristina Neagu. E cea mai bună handbalistă din lume”, a mai spus Cristi Borcea, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Borcea a negociat venirea lui Gică Hagi la Dinamo: „Nu ne-am înțeles din cauza galeriei”

Sub patronatul lui Cristi Borcea, Dinamo a obținut ultimul titlu de campioană în fotbalul românesc, în 2007. În urmă cu aproximativ 20 de ani, omul de afaceri a încercat să-l atragă pe banca „alb-roșiilor” pe Gică Hagi, însă trecutul stelist a făcut ca galeria să blocheze mutarea.

ADVERTISEMENT

“Eu când am vrut să îl iau la Dinamo, el îmi ştia toate vârfurile de jucători de la 13-14 ani. De-abia plecase de la echipa naţională. Nu ne-am înţeles din cauza galeriei, nu are rost să mai spun. Totuşi, voiam să îl aduc pe Hagi.

La orgoliul lui, dacă cei din galerie strigau ceva, el a doua zi îşi dădea demisia. Are orgoliu, este Hagi. Asta este. Aşa am luat decizia împreună cu el. Nu îmi reproşez. 

Păţeam cum am păţit cu Gică Popescu. La prima greşeală îl huiduiau şi pleca, aşa cum a plecat Gică Popescu. Îi huiduiau pe Lupescu, pe Răducioiu, pe Lupu, pe Cornel Dinu, pe cine n-au huiduit? Şi pe mine de câte ori nu m-au înjurat? Le-am spus să mă înjure pe mine, dar nu mai înjuraţi acţionarii că pleacă. Rămânem vai mama noastră”, au fost cuvintele lui Cristi Borcea.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT