Life

Cristi Brancu, la Survivor România? Prezentatorul TV a spus adevărul: “O experiență spectaculoasă”

Ar putea participa Cristi Brancu la Survivor România? Ce declarație a făcut prezentatorul ”Exclusiv VIP” de la Prima TV?
14.07.2023 | 09:16
Cristi Brancu la Survivor Romania Prezentatorul TV a spus adevarul O experienta spectaculoasa
Ce crede Cristi Brancu despre Survivor Romania. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu este unul dintre cei mai vechi prezentatori TV din jurnalismul monden. Cu o carieră de peste trei decenii în domeniu, el a vorbit de curând despre unele dintre cele mai urmărite reality show-uri, Survivor România și despre America Express.

Ce a mărturisit Cristi Brancu despre Survivor Romania

Moderatorul emisiunii ”Exclusiv VIP”, acum în vârstă de 50 de ani, își iubește foarte mult profesia, cu toate că sesizează schimbările care s-au produs în domeniu față de momentul când el a debutat în presă sau de pe vremea când era redactor-șef al ”Revistei VIP”.

ADVERTISEMENT

Întrebat în cadrul unui interviu dacă ar putea pleca peste hotare pentru a participa la reality show-urile, Survivor România sau America Express, Cristi Brancu a negat. Pune mai mult preț pe a petrece timp cu familia, decât să stea la depărtare de aceasta.

Cristi Brancu își dorește să nu mai piardă nicio clipă din evoluția fiului său, Tudor, și, totodată, este de părere că Survivor Romania sau America Express scoate la un moment dat latura neagră a oamenilor, iar el se consideră o persoană pașnică.

ADVERTISEMENT

”Nu (nu ar putea participa, n.r). Și oamenii simt că nu sunt genul. Nu pot lăsa pentru nimic în lume familia și creșterea copilului nostru pentru un proiect de acest gen. E o experiență spectaculoasă, de ținut minte.

(…) Văd că scoate ce e mai rău din oameni. Sunt un om bun. Pe timp de pace, mă pricep să mă lupt cu mizeria umană. În timp de război, nu știu dacă aș reacționa bine…”, a declarat Cristi Brancu pentru Ciao.ro

ADVERTISEMENT

Cristi Brancu se uită la orice emisiune de pe micile ecrane

Întrebat și dacă există în prezent o emisiune TV care să-l determine să pună mâna pe telecomandă și să aleagă alt conținut, Cristi Brancu a negat și de această dată. Spune că nu vrea să rateze nici chiar ”cea mai nenorocită și ticăloasă” producție.

”Nu există așa ceva. Chiar și cea mai nenorocită și ticăloasă producție mă face să am voluptatea să mă uit până la capăt. Să văd până unde se poate merge. Limita e cerul!”, a mai transmis Cristi Brancu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Cristi Brancu, dincolo de carieră, este căsătorit de 15 ani cu Oana Turcu, alături de care are un copil, un băiat pe nume Tudor. Cel mic este foarte inteligent, iar de curând a câștigat un concurs de public speaking în limba engleză, premiul fiind o săptămână la un colegiu de renume din Cambridge.

ADVERTISEMENT