Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Coste, dezvăluiri din culise după Belarus – România 0-0: ”Jucătorii se comportau de parcă am ratat calificarea”

Prezent la Budapesta la meciul Belarus - România 0-0, Cristi Coste a spus la FANATIK SUPERLIGA că jucătorii naționalei au fost foarte afectați de rezultat.
13.10.2023 | 14:35
Cristi Coste dezvaluiri din culise dupa Belarus  Romania 00 Jucatorii se comportau de parca am ratat calificarea
Prezent la Budapesta la meciul Belarus - România 0-0, Cristi Coste a spus la FANATIK SUPERLIGA că jucătorii naționalei au fost foarte afectați de rezultat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au făcut o nouă partidă anostă și nu au reușit să marcheze împotriva unui adversar mult inferior. Elevii lui Edi Iordănescu au ratat șansa să urce pe primul loc în clasament, dar păstrează șanse de calificare.

Jucătorii naționalei, triști după Belarus – România 0-0

Într-o relatare telefonică de la Budapesta, Cristi Coste a punctat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA faptul că jucătorii naționalei au fost marcați de rezultatul de egalitate din întâlnirea Belarus – România 0-0, în ciuda faptului că șanse de calificare la Euro 2024 există în continuare.

ADVERTISEMENT

”E tristă atmosfera la Budapesta și pentru echipa națională și pentru noi. E trist și afară, plouă. După câteva zile cu soare a venit și ploaia la Budapesta. E o atmosferă tristă, a fost un meci trist, un meci de neprivit și greu să-l vezi din tribune mai ales că a fost fără spectatori.

Într-adevăr auzi tot, de la indicațiile lui Iordănescu, la indicațiile lui Stoichiță, la comentariile TV care le-ați auzit și voi, la comentariile radio. Se aude absolut totul, ești ca într-o mică bulă în care totul se întâmplă lângă tine.

ADVERTISEMENT

N-am jucat bine, n-am jucat ce ne așteptam, e un rezultat la care eu personal nu mă așteptam. Nu mă așteptam să nu marcăm în primul rând în acest meci, iar acest 0-0 mă duce la ideea că ne vom califica doar dacă vom bate Israelul. Cred că asta este varianta care ne duce la Euro după acest 0-0 cu Belarusul”, a explicat Cristi Coste.

”Tricolorii”, atitudine de resemnare

”După meci am văzut niște jucători care au mers cu capetele plecate spre vestiar, ziceai că s-a terminat fotbalul pentru ei. Cam aceasta era senzația. Și la conferința de presă, și la interviuri am văzut un selecționer supărat, dar care parcă a trecut peste stresul meciului.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, după acest 0-0 a fost mult mai relaxat decât crisparea pe care am observat-o la Edi și în zilele premergătoare, dar și în timpul meciului. Ne-a pasat nouă stresul. N-a fost nici măcar o pasă cu călcâiul, a fost o pasă cu latul. Tot stresul de la echipa națională a venit acum pe noi, pe suporteri, bineînțeles și pe jucători, care erau foarte afectați pe teren.

După fluierul final, Louis Munteanu era atât de supărat că a dat cu pumnii de iarbă, Drăguș, l-ați văzut și la zona mixtă la declarații, avea lacrimi în ochi. Nu înțeleg de ce. Erau niște jucători de parcă se terminase ultimul meci din campanie și cu acest 0-0 am ratat calificarea. Aceasta a fost senzația pe care am avut-o privindu-i.

ADVERTISEMENT

Au fost și niște șicane din partea celor de la FRF care nu i-au lăsat pe colegii noștri din media să filmeze nici măcar cum jucătorii merg spre autocar. Au tras o dubiță acolo în fața autocarului și s-a blocat filmarea jucătorilor care ieșeau din vestiar”, a povestit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Jucătorii, dărâmați după remiza cu Belarus

ADVERTISEMENT