Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 13 octombrie, ora 10:30. Ediție specială după Belarus – România

Fanatik SuperLiga, ediție specială vineri, 13 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Vlad Roșca, Mircea Rednic, Adrian Ilie și Alin Buzărin.
12.10.2023 | 21:37
Fanatik SuperLiga vineri 13 octombrie ora 1030 Editie speciala dupa Belarus  Romania
Fanatik SuperLiga, vineri, 13 octombrie, ora 10:30. Ediție specială după Belarus - România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA te așteaptă la ediția de vineri a emisiunii. HORIA IVANOVICI îi va avea invitați pe antrenorul UTA-ei Arad, Mircea Rednic, jurnalistul Alin Buzărin, fostul mare fotbalist Adrian Ilie și pe directorul general al FANATIK, Vlad Roșca.

Fanatik SuperLiga, vineri, 13 octombrie, 10:30. Ediție specială după Belarus – România

HORIA IVANOVICI și invitații lui vor analiza prestația României de la Budapesta, din duelul cu Belarus din preliminariile lui EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” visează la calificarea la primul turneu final după o pauză de opt ani. Ultima oară jucam la EURO 2016, în Franța, unde eram eliminați după o înfrângere rușinoasă cu Albania.

Acum „tricolorii” sunt mai apropape că oricând de calificarea la turneul din Germania. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează duelul cu Andorra, ultimul meci din octombrie.

ADVERTISEMENT

Meciul se va juca pe Arena Națională, însă din cauza evenimentelor de la meciul din Kosovo nu vor fi spectatori adulți. În schimb, pe cel mai mare stadion al țării se anunță prezența a zeci de copii.

În noiembrie avem alte meciuri tari. Duelurile cu Elveția și Israel vor decide dacă vom merge sau nu la turneul final din Germania, de vara viitoare. Așteptările sunt mari.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI și invitații lui de gală vor analiza prestația României de la Budapesta și șansele pe care le avem pentru calificarea la turneul final care se va juca în Germania.

Cum poți urmări Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

HORIA IVANOVICI și invitații lui te așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, dar și în alte zile la edițiile speciale, de la ora 10:30. Pregățiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și fiți gata de cel mai tare show de după Belarus – România.

ADVERTISEMENT

Emisiunea poate fi urmărită live doar pe FANATIK.RO în zilele de emisie, dar și în reluare, de la ora 17:30, pe Facebook și Youtube.

Cele mai tari momente din emisiune pot fi urmărite pe canalele de Youtube și Facebook ale FANATIK și ale lui HORIA IVANOVICI.

Cea mai tare emisiune de sport din România, FANATIK SUPERLIGA, este un proiect realizat de FANATIK în colaborare cu SUPERBET, sponsor al primei divizii de fotbal din România. AQUA CARPATICA este sponsorul PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT