Fotbal intern

Cristi Manea, final fericit de telenovelă! A fost transferat de CFR Cluj. Clubul l-a prezentat oficial. Update

06.09.2020 | 12:37
Cristi Manea final fericit de telenovela A fost transferat de CFR Cluj Clubul la prezentat oficial Update
Cristian Manea sse transferă definitiv la echipa cu care a luat 3 campionate. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Manea, triplu campion în Casa Pariurilor Liga 1 cu CFR Cluj după împrumuturi succesive, s-a transferat definitiv la formaţia antrenată de Dan Petrescu.

Fundaşul dreapta de 23 de ani o părăseşte pe Apollon Limassol la cinci ani după ce a plecat de la Viitorul în Cipru, în 2015. În toată această perioadă, nu a jucat niciun minut pentru echipa cipriotă.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea a fost împrumutat pe rând la Mouscron (2015-2017), CFR Cluj (2017-2019), FCSB (septembrie 2019 – ianuarie 2020) şi din nou CFR Cluj (ianuarie-august 2020).


UPDATE 6 septembrie 2020, 12:35 / Clubul CFR Cluj a prezentat oficial transferul lui Cristi Manea, printr-un comunicat pe pagina de Facebook. „Bine ai revenit, Cristian Manea!

ADVERTISEMENT

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul definitiv al fundașului Cristian Manea de la Apollon Limassol FC!

Cristi Manea a evoluat pentru echipa noastră în ultimele 3 sezoane sub formă de împrumut și a bifat 86 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Fundașul de 23 de ani a contribuit la câștigarea ultimelor trei titluri de campioană ale echipei noastre și ne bucurăm că va continua în Gruia în următorii 4 ani!

Bine ai revenit, Cristi Manea și îți dorim să ai parte de cât mai multe realizări în tricoul ‘alb-vișiniu’!“, a scris CFR Cluj.

Bine ai revenit, Cristian Manea!Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul definitiv al fundașului Cristian Manea de la…

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Sunday, September 6, 2020


Ştire iniţială 6 septembrie 2020, 10:50

Cristi Manea a scăpat de Apollon şi se mută la campioana României

În fiecare vară de când a semnat cu ciprioţii de la Apollon, Cristi Manea a avut de aşteptat pentru a se lămuri situaţia lui, iar acest lucru i-a afectat pregătirea.

Acum, cei de la Limassol nu au mai fost dispuşi să-l împrumute, întrucât contractul românului expiră pe 30 iunie 2021, iar Apollon risca să îl piardă gratis, din ianuarie, Manea putând semna cu orice echipă.

ADVERTISEMENT

De aceea, au ales să îl vândă, pentru a recupera o parte din banii pe care i-au plătit Viitorului, 2,5 milioane de euro. Deşi nu se cunosc încă detaliile tranzacţiei, Manea a semnat cu CFR Cluj, formaţie alături de care a câştigat ultimele trei ediţii de Casa Pariurilor Liga 1, anunţă GSP.

Soluţie pentru naţională

Cristi Manea poate fi oricând o soluţie pentru naţională pe postul de fundaş dreapta, mai ales că este cel mai tânăr debutant din istoria României la prima reprezentativă.

Pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Austria, Mirel Rădoi nu a convocat niciun fundaş dreapta de meserie, pentru acest post fiind folosiţi Sergiu Hanca şi Ionuţ Nedelcearu.

Cristi Manea a lucrat cu Rădoi şi la U21 şi se cunosc foarte bine. „Chiar a fost alături de noi, l-am antrenat în ultima perioadă. I-am spus foarte clar că asta nu înseamnă că va fi convocat până nu va avea echipă, îmi pare rău pentru el. În schimb, e de datoria noastră să antrenăm orice jucător, fiind în circuitul naționalei.

Important e că în această perioadă nu a stat, s-a antrenat. I-am transmis să-și găsească o echipă la care să joace. Mai puțin contează pentru el aspectul financiar“, declara Mirel Rădoi referitor la Cristi Manea.

ADVERTISEMENT