Sport

Cristi Manea s-a căsătorit cu Irina Deaconescu! Alex Velea a cântat la petrecere. Florinel Coman și Florin Tănase, printre invitați. Video

Cristi Manea s-a căsătorit cu Irina Deaconescu. Florinel Coman și Florin Tănase printre invitați. Alex Velea, Roxen și Tzanca Uraganu au făcut show
04.06.2023 | 12:45
Cristi Manea și Irina Deaconescu, nuntă ca în filme la Mamaia
ADVERTISEMENT

Cristi Manea s-a căsătorit după un final dramatic de sezon la CFR Cluj și ar fi putut rata barajul pentru cupele europene cu FC U Craiova 1948, dacă meciul ar fi rămas programat pe data de 3 iunie, așa cum FANATIK a anunțat.

Cristi Manea și Irina Deaconescu, show total la nuntă. Alex Velea a făcut spectacol. Mario Camora a fost naș

Fundașul central și frumoasa lui parteneră cu care are deja doi copii (Victoria, născută în octombrie 2020, și Venus, născută în martie 2022) au făcut cununia religioasă la finalul lunii mai, iar acum au dat o mare petrecere, Mario Camora fiind nașul lor.

ADVERTISEMENT

Irina este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram și peste 600.000 de urmăritori pe YouTube, așa că la nuntă au fost foarte multe celebrități și artiști care au întreținut atmosfera.

Florin și Medeea Tănase, precum și Florinel și Ioana Coman au fost de asemenea prezenți la eveniment, între cei trei legându-se o prietenie la echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

Alex Velea a făcut show total la nunta lui Cristi Manea și a Irinei Deaconescu. Tzanca Uraganu a „arestat” microfonul

Cristi Manea și Irina Deaconescu au avut parte de o nuntă ca în povești. Cei doi și-au jurat iubire în fața sutelor de invitați pe plaja Nuba din Mamaia, iar o orchestră de viori a acompaniat acest moment special.

Seara la petrecere, pe lângă DJ, băuturi alese și mâncăruri fine, Alex Velea a susținut un concert. Antonia a fost și ea de asemenea invitată. Roxen și Oana Radu au ridicat de pe scaune invitații cele mai cunoscute hituri ale lor.

ADVERTISEMENT

După miezul nopții Tzanca Uraganu a întreținut atmosfera și le-a dedicat mirilor mai multe melodii. Pe scenă au mai urcat și alți artiști cunoscuți, printre care și Alex Botea.

Mesaj emoționat pentru părinții pierduți

Cei doi miri s-au gândit și la persoanele dragi care nu mai pot fi alături de ei, ambii pierzându-și tații în urmă cu mai mulți ani. Pe scaune a fost pus un mesaj emoționant: „Acest loc este rezervat în memoria celor care ar fi aici dacă raiul nu ar fi fost atât de departe”.

ADVERTISEMENT

Pentru Cristi Manea vacanța va fi una extrem de scurtă, iar fotbalistul lui CFR Cluj nu va avea timp de o lună de miere în toată regula. Fundașul dreapta a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din preliminarii cu Kosovo și Elveția de pe 17, respectiv 19 iunie.

ADVERTISEMENT