Fotbal intern

Manea şi Adi Popa, anunţati de Vintilă că nu pleacă în cantonament. Becali i-a pus pe listă după rugăminţile celor doi: “Să-i vadă şi pe ei cineva”. EXCLUSIV

08.01.2020 | 21:29
Manea si Adi Popa anuntati de Vintila ca nu pleaca in cantonament Becali ia pus pe lista dupa rugamintile celor doi Sai vada si pe ei cineva EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB se pregăteşte de stagiul de iarnă care va avea loc între 12 şi 23 ianuarie la Marbella. Bogdan Argeş Vintilă a anunţat lotul care va face deplasarea în Spania şi FANATIK a aflat că Adi Popa şi Cristi Manea nu erau printre jucătorii nominalizaţi. Totuşi, cei doi fotbalişti au fost “salvaţi” de patron, care a ascultat de rugăminţile lor şi i-a spus lui Vintilă să îi accepte în cantonament. 

Cristi Manea şi Adi Popa, anuntaţi dimineaţa că sunt excluşi din lotul FCSB care pleacă în cantonament! Salvaţi de Gigi Becali: “Poate îi vede cineva şi pe ei!”

Bogdan Argeş Vintilă a renunţat la Diego Salomao, Claudiu Bellu, Thierry Moutinho şi Alexandru Stan, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Din informaţiile noastre, pe “lista neagră” erau şi Cristi Manea şi Adi Popa, Vintilă spunându-le că nu se bazează pe ei în stagiul de pregătire.

ADVERTISEMENT

Însă, atât Cristi Manea, cât şi Adi Popa au pus mâna pe telefon şi l-au sunat pe patronul Gigi Becali pentru a-l ruga să fie luaţi în cantonament să facă pregătirea şi să aibă mai multe şanse la un transfer în perioada următoare. Patronul s-a lăsat înduplecat şi i-a spus lui Vintilă să îi treacă pe listă şi pe cei doi fotbalişti.

Contactat de FANATIK, Gigi Becali a confirmat episodul şi a spus că a acceptat ca cei doi să meargă în cantonament pentru a-şi găsi mai uşor echipă: “Aşa este. Manea şi Popa nu au intrat în vederile lui Vintilă pentru cantonament. Am vorbit cu ei şi am acceptat să plece cu echipa pentru a-i ajuta, poate îi vede cineva şi pe ei. Am vrut să îi ajut”

ADVERTISEMENT

Adi Popa, blocat la FCSB până în vară! Manea poate pleca în perioada de mercato

Astfel, cei doi au prins in extremis lotul pe care FCSB îl va deplasa în cantonamentul de la Marbella, care este următorul: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad, Toma Niga, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Aris Soiledis, Ionuţ Panţîru, Marko Momcilovic, Cristi Manea, Vali Creţu, Dragoş Nedelcu, Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Florin Tănase, Darius Olaru, Olimpiu Moruţan, Florinel Coman, Dennis Man, Adi Popa, Harlem Gnohere.

Imediat după ce Gigi Becali a transmis ca Adi Popa şi Cristi Manea să plece în cantonament, extrema a avut o postare optimistă pe Instagram: “Gata vacanţa ? Am revenit cu forţe proaspete şi vom lupta să ne îndeplinim obiectivele ??”

ADVERTISEMENT
Cristi Manea şi Adi Popa, anuntaţi dimineaţa că sunt excluşi din lotul FCSB ce pleacă în cantonament. Gigi Becali i-a inclus seara pe listă, după rugăminţile celor doi: “Să-i vadă şi pe ei cineva”. EXCLUSIV
Cristi Manea şi Adi Popa, anuntaţi dimineaţa că sunt excluşi din lotul FCSB ce pleacă în cantonament. Gigi Becali i-a inclus seara pe listă, după rugăminţile celor doi: “Să-i vadă şi pe ei cineva”. FOTO: Postarea lui Adi Popa de pe Instagram după ce a fost inclus in extremis în lotul care face deplasarea în Spania

Doar că pentru Adi Popa urmează 6 luni complicate. Atacantul nu poate să se transfere la o altă echipă în acest sezon pentru că a evoluat deja pentru două formaţii în actuala stagiune: Reading şi FCSB. Conform regulamentelor, până în vară Adi Popa nu poate să joace decât pentru cele două echipe.

Cristi Manea a jucat în acest sezon doar la FCSB şi poate să plece la altă echipă în această iarnă. Fundaşul este împrumutat de la Apollon Limassol până în vară. În prima parte a stagiunii, Manea a prins doar patru meciuri la roş-albaştri.

ADVERTISEMENT

Programul amicalelor FCSB în cantonamentul din Marbella: 

16 ianuarie – FCSB – FC Basel – 11:00 (12:00 ora României) – Marbella Football Center

18 ianuarie – FCSB – Karlsruher SC – 15:00 (16:00 ora României) – Centro Deportivo Arroyo Enmedio, Estepona

20 ianuarie – FCSB – FC Lokomotiv Moscova – 16:00 (17:00 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus

22 ianuarie – FCSB – Jeonbuk Hyundai FC – 16:00 (17:00 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus

  • 3.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Manea
  • 31 de ani are Adi Popa

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: